Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire kéne aggódnom?
Még nem dobtad a pasid?
Egy normális férfi nem alázza meg így a párját.
Ha nincs is köztük semmi,akkor is tartsa a távolságot azért.
Gondolom tudta látni fogod a képet.
Miért nem mentél vele? Miért ment nélküled?
Szerintem kár féltékenykedni..
Legalábbis ennyire.
Kérdezz rá majd ki az a csinos szőke csaj.
De ne ess neki,mert a barátod valószínüleg semmi rosszat nem tett és csak magadat nevettetnéd ki ezzel..
Arról már nem is beszélve,hogy pont az ilyen magatartás üldözi bele a másikat a megcsalásba.
Legalábbis sok esetben.
Semmi rosszat? Igen valószínű...ha van barátnője,ő miért nem feküdt a fűben,miért pont ő vette nyakába a csinos szőkét?
Az ilyet én 2 percig nem tűrném meg,később szemtől-szemben fog flörtölni csajokkal,ha ezt hagyja. Ez is flört,hogy egy szinte meztelen nő rajta csimpaszkodik,vajon utána nem fantáziált a lányról? Napokig együtt lesznek,nem gondolja,hogy betenné? Be is fogja,ha a csaj is kapható rá.
Féltékenykedés? Mi az ok,ha nem ez? Ha rájuk nyit és látja,hogy kefélnek csak akkor van ok a féltékenykedésre?
Na -na... én nem tűrném ezt el. Pláne ,mert nem veszi figyelembe az érzéseit.
Ha megcsal neaggodj kiderül
eleg sokan vannak ott,ha törtenik valami tudni dogjak
ha annyian tudni fogjak titok sem marad sokaig
Kar ezen gözölni
Csak magadat idegesited
Beszelj vele ki ez a csaj,es miert log a nyakaban!
Es teged ez zavar
Ha felkapja a vizet sàros!
ha lenne köztük valami, nem hiszem, hogy egy ilyen fotót kitettek volna.
ez inkább rólad szól, hogy önbizalomhiányos vagy, és most láttál egy szép csajt, és félsz, nehogy a párod beleszeressen.
Nem lehet h a csaj annak a parja aki fotozott?
Es a kep kedveert h a lanyok mind nyakban legyenek ezert ugrott valaki a csaj.
Lehet h semmi okod aggodni
amugy miota vagytok együtt?
hany evesek vagytok?
Nem is ő tette ki,hanem valaki a baráti körből ...nem?
Akkor meg miért ne lehetne több a semminél?
Szerinted foglalkozik az azzal,mit gondol az itthon hagyott róla?
Képen is látszik rettentő jól elvan,azt mondja a kérdező.
Majd gondolja megmagyarázza, csaj beveszi és kész..lehet csak 1-2 kufirc lesz,aztán szépen folytatja tovább az itthon hagyott barátnővel,aki meggyőzhető arról,hogy semmi nem történt.
Önbizalomhiány,de szeretem ezt a kifejezést,mindig ezt használják az emberek,ha valaki tévúton jár.
A legszebb,legtöbb önbizalommal rendelkezőt is megcsalják.Mindegy egy csaj mit gondol magáról,ha a fazon mást érez, mást is felpróbálna.
Hiheted te magad csodaszépnek is, legyőzhetetlennek...
Mit érsz el vele,ha szíved választottja nem úgy látja?
Mit érsz akkor az önbizalommal?
Amúgy ezzel pont az önbizalmát teszi tönkre a csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!