Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Más feleségét rendezgetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más feleségét rendezgetni?

Figyelt kérdés
Sok elhanyagolt asszonyka van s ha egy horogra akad és elkezdi az ember rendezgetni, az miért baj?
2018. nov. 3. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Majd ha a te feleséged rendezgetik, akkor írd le itt, hogy miért zavar.
2018. nov. 3. 22:58
 2/15 A kérdező kommentje:
1/1-nek! Én elhanyagolt asszonykákról beszéltem...
2018. nov. 3. 23:00
 3/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem baj,amíg másnak van felesége...
2018. nov. 3. 23:08
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

#1 vagyok.

Egy párkapcsolat nem mindig fekete vagy fehér.

Nem is kell ahhoz elhanyagoltnak lenni, hogy megcsalja valaki a házastársát, elég, ha valaki csak simán megteszi, mert van rá lehetősége.

Ezt nagyon jól ki lehet magyarázni azzal, hogy "el voltam hanyagolva".

Még ha így is van, ez akkor is gerinctelen viselkedés és az is gerinctelen aki ehhez asszisztál (a szerető).

Minden kapcsolatban vannak mélypontok, szerintem nem becsületes ember az aki ezt kihasználva viszonyba kezd egy férjes asszonnyal/házas férfivel.

Hidd el, te sem örülnél neki, ha kiderülne, hogy valaki titokban rendezgeti az "elhanyagolt" feleségedet, mikor te azt hitted mindent megadsz neki, mert úgy is viselkedett, mint aki mindent megkap tőled...

2018. nov. 3. 23:12
 5/15 A kérdező kommentje:
4-re. Nem egészen világos, miről beszéltem. Ha akad egy asszony, aki dugni akar, azt szerintem meg kell kefélni mindenféle moralizálás nélkül. Hogy elhanyagolt-e vagy sem, más kérdés, persze az indíték gyakran ez. Férfiak esetében ez se igaz, a férfi, már ha normális, minden kedvére való nőt meg akar farkalni.
2018. nov. 3. 23:26
 6/15 Shamash ***** válasza:
88%

Az én felfogásom szerint rosszul van feltéve a kérdés (feltéve, ha a kérdező normális);

Más feleségét rendezgetni - moralitás szempontjából - rövid ideig lehet, abban az esetben, ha a feleség kapcsolata haldoklik. Ilyenkor hamar rövidre lehet zárni azzal a céllal, hogy a rendezgető és a feleség együtt tervezik tovább a közös életüket. Huzamos ideig több feleséget rendezgetni felettébb erkölcstelen, mivel számos emberrel cseszel ki. Férjekkel és feleségekkel is. Ez lelkiismereti szempontból tarthatatlan.

2018. nov. 4. 00:00
 7/15 A kérdező kommentje:
5-öskének. Én már többször is rendezgettem más feleségét, igaz, hogy a Tízparancsolat ezt tiltja, de hát gyarlók vagyunk... És nem, eszem ágában sincs új kapcsolatot tervezni, szerintem az a nem normális, aki egyszer nős volt s aztán valamiért újra nősülni akar. Minek azt? Meg kell farkalni az asszonyokat és kész. Nem kell ebből tüzijátékot kreálni!
2018. nov. 4. 00:24
 8/15 Shamash ***** válasza:
63%

Icipici kis kérdezőcskének.

Én csak elmondtam a véleményemet. Én is gyakran rendezgettem feleségeket, mégis ez a véleményem. Ha nem tetszik, mi a t....nek teszed fel a kérdést egyáltalán?

2018. nov. 4. 00:28
 9/15 A kérdező kommentje:
7-re. természetesen azért teszem fel a kérdést, mert érdekel mások véleménye és udvariasságból válaszolok is egyikre-másikra.
2018. nov. 4. 00:30
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Majd ha kihúzza a beled más felegénék a férje, akkor majd megtudod, te pancser! :D
2018. nov. 4. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!