Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Összevesztünk és megcsaltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és megcsaltam, de nagyon bánom mégis mit lépjek?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sokat veszekedtünk a semmin, tegnap este is összekaptunk mert elfelejtettem hozni neki chipset pedig megkért rá mert úgy volt hogy itt alszik.Ezt végig nézte a lakótársam és a barátnője is.Nagyon szégyelltem.Majd egész este vártam hátha hív a barátom de nem tette ezért irtó szomorú és elkeseredett voltam.Ma reggel elmentem fürdeni majd ahogy szoktam neki álltam a reggeli teám megfőzni mikor kijött a lakótársam és beszélgettünk.Majd egyszer hátulról átölelt és azt mondta hogy jót tenne nekem egy kis kaland amire mondtam hogy te hülye vagy.De tovább próbálkozott, átölelt,megcsókolta a nyakam majd végül csak lefeküdtünk stb stb.Közben nem volt semmi lelkizés részemről stb. De amint befejeztük elmentem újra fürdeni és rám tört hogy mit is tettem.Mondtam lakótársamnak is hogy ezt nem kellet volna, szerinte túl komplikálom mert a barátom nem érdemel meg engem ha ezt csinálja velem, sőt nem is szerethet.

Kérlek ne ítéljetek el nagyon, tudom hogy hibáztam.. :(

21/l

2018. nov. 3. 11:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

Itt hol volt érzelem? Sehol.

A párod nem érdemel meg. De egy hütlen farok igen. Erről ennyit.

2018. nov. 3. 12:09
 12/27 anonim ***** válasza:
29%

Egyrészt szerintem dobd a srácod, nem a megcsalás miatt, hanem azért, mert egy nyomoronc, ha egy csipszen képes balhézni.

Másrészt felnőtt nő vagy, ha jó esett, hogy lekúrt a srác, akkor abban nincs semmi rossz. Túlmisztifikálják sokan a szexualitás jelentőségét.

2018. nov. 3. 12:10
 13/27 anonim válasza:
61%

Jó Isten ennyi rosszindulatú embert! Tisztában van vele, hogy hibázott. Gondolom itt az előző hozzászólók makulátlanok, soha sem hibáztak, még a glória is ott a fejük fölött.

Mindenképpen mond el neki, hogy mi történt. Nem tartom valószínűnek, hogy megtudná neked ezt bocsájtani, de legalább tisztességesen letudod zárni.

2018. nov. 3. 12:12
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

"Jó Isten ennyi rosszindulatú embert! Tisztában van vele, hogy hibázott. Gondolom itt az előző hozzászólók makulátlanok, soha sem hibáztak, még a glória is ott a fejük fölött."

Hát nézd: én sem vagyok makulátlan, de soha nem csaltam meg a barátnőmet, akármennyire is vesztünk össze. Ez mindössze gerinc kérdése és hogy mennyire tiszteled, szereted a párod. Kérdező, azt javaslom, szakíts a barátoddal, teljesen felesleges olyan emberrel maradnod, akit nem szeretsz.

2018. nov. 3. 12:19
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

:D :D :D

Na várj, van egy stabil kapcsolatod, ami igaz zűrös picit (a párkapcsolatok 95%-a ilyen), és az első adandó lehetőséggel élve meg is csalod... interesting...

Nem hiszem, hogy szeretnék olyan emberrel kapcsolatot, akit ha megölelnek, egyből gerincre is vágatja magát. :D

Tévedni, hibázni emberi dolog. Kúrni a lakótárssal, azért mert szomi vagyok, mert rossz a kávéfőző, és nem tudok inni pl. már jóval több, mint szimpla botlás... inkább ostobaság, és kíméld meg magadtól a fiút, hátha egyszer valaki tiszteli annyira, hogy vesz neki chipset :D

32/F

2018. nov. 3. 12:27
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Provokatív kamu. Vagy ennyire gerinctelen féreg a kérdező...
2018. nov. 3. 12:30
 17/27 anonim ***** válasza:
32%
15-ös, nem kellett őt gerincre vágatni, vágta ő magát anélkül is, csak itt a kérdésben kicsit megvan szépítve a valóság.
2018. nov. 3. 12:33
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg ne mond el a barátodnak csak zárd le vele. Tök idióta ha egy vacak chipszen egész estéd tud veszekedni. Ezek szerint jobban kellett neki a chipsz mint Te. Lefeküdni hiba volt a másikkal de hát ez van, már vissza nem tudod csinálni viszont ha beszámolsz róla a pasidnak azzal senkinek nem teszel jót. Őt megbántod, magadat és a másik pasit kiteszed esetleges szóbeli vagy akár tettleges támadásoknak. Ha úgyis végzel vele akkor mindegy tudja e vagy sem. Akkor lenne jelentősége a tiszta lapnak ha együtt maradnátok amit viszont nem érdemes, ez nem egy jó kapcsolat és irtó sok szeretet sincs benne egyikőtök részéről sem. Tovább kell lépni. És nem kell magadból rib@ ncot csinálni. Ha elmondod tuti az leszel és úgyis otthagy. Ne hallgass itt a többségre. Te is tudod, hogy mit tettél nem fontos itt még lehordaniuk. Hibát bárki elkövethet aztán megbánja. A lényeg tanulni belőle és tovább lépni.
2018. nov. 3. 12:35
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

"szerinte túl komplikálom mert a barátom nem érdemel meg engem ha ezt csinálja velem"

Te kis buta, nem látod, hogy a lakótársad csak manipulálni akar? Retteg, hogy kiderül a félrelépés, és balhé lesz belőle. Te meg el is hiszed, hogy te olyan jó vagy, hogy téged más meg sem érdemel?

Ha rossz a kapcsolat és már a chipsen is veszekedtek, szakítani kell. Ez a megcsalás nettó gerinctelenség. Ha egy zacsi chips miatt ez van, mi lesz később, a komolyabb nézeteltérésekkor? Minden alkalommal hagyod, hogy a lakótárs belenyúljon a bugyidba, aztán meggyőzzön, hogy te ettől értékes vagy, és meg sem érdemel a barátod?

Valld be, szakíts, lépj tovább, és tanulj a dologból.

2018. nov. 3. 12:42
 20/27 anonim ***** válasza:
88%

Mindenkepp szakits

Mind a ketten gyerekes vagytok

elitelem amit tettel de nem te vagy az egyetlen aki igy oldja meg a problemait

nagyon sokat bujnak agyba massal ha osszezorrenek a parjukkal

sokan meg boldog kapcsolatban is szemrebbenes nelkul felrelepnek

igen,hibaztal....

ebbol tanulj okulj

szerencsere nem var 2 gyerek otthon es egy ferj

fiatal vagy

ebbol tanulj

es legfontosabb tanulj abbol ha valaki allandoan veszekszik szar kapcsolat

szar kapcsolatbol pedig ki kell lepni

szakits a paroddal mert o is eleg gyerekesen viselkedik

2018. nov. 3. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!