Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kockára tegyem a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockára tegyem a kapcsolatom egy kaland miatt?

Figyelt kérdés
A párom kollégájáról lenne szó. Nagyon tetszett mindig is, de jobb lett volna, ha soha nem beszélgetünk mert azóta csak rá gondolok. Felhívott magához, de vegyes érzéseim vannak. Mennék is meg nem is. A párom megcsalt és most is közelebb kerültek egy barátnőkével egymáshoz, de nem volt semmi, de ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy egy 5 éves kapcsolatot nem akarom ezért eldobni mert bármikor kiderülhet.
2018. nov. 2. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Inkább azt bánd meg hogy megtetted mint azt hogy nem. Én így tettem, és nem bántam meg.
2018. nov. 2. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg ideje lenne szakítani. Csaljátok egymást mindketten, ennek így mi értelme?
2018. nov. 2. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Fel nem foghatom, hogy milyen lelkivilággal rendelkezik az aki nyugodt szívvel megcsalásra biztat másokat! Undorító! Nem először olvasok ilyet ezen az oldalon.

Kedves kérdező!

Áruld el nekem, hogy mi boldogságot nyújt egy olyan kapcsolat ahol oda-vissza csaljátok egymást? Tényleg ennyire nincsenek már igényei egyeseknek?

2018. nov. 2. 20:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Én nem csaltam meg soha.
2018. nov. 2. 20:01
 5/12 B25 ***** válasza:
100%
Az ember életében mindig előfordul hogy olyan emberekkel kerül kapcsolatba akikhez szexuálisan vonzódik. Ezt meg kell tanulni kezelni és együtt élni vele, ha elnyomkod akkor csak erősödni fog benned az érzés. Te tudod egyedül eldönteni hogy feladod e ezt a kapcsolatot egy bizonytalan új dologért. Úgy látszik vannak bizalmi problémák köztetek. Ha ezt nem tudjátok megoldani akkor nem túl sok dolog vár rátok a jövőben. De ha új lapot kezdtek és tényleg bízni tudtok egymásban akkor van jövőtök.
2018. nov. 2. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem csaltad, csak épp arra készülsz! Gondolod, hogy ez sokkal jobb?

"Felhívott magához, de vegyes érzéseim vannak. Mennék is meg nem is"

Gondolom, hogy nem pizzát szeretnétek sütni ami kockáztatná a kapcsolatod.

2018. nov. 2. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
ne kockára! gömbre tedd!
2018. nov. 2. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
Hat nem tudom, teged mar megcsalt. En speciel, ha megcsalnam a parom egyszer, elneznem neki ugyanugy az egy botlasat. Igy fair. Utana tisztalap es szabalyok lefektetese.
2018. nov. 2. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Fizikálisan lehet nem csaltad meg, de érzelmileg igen.

Mindegy, biztosan megérdemlitek egymást.

2018. nov. 2. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
A kaland a legjobb dolog a világon! Ott van szenvedély, vonzalom, izgalom. Benne van az ismeretlenség varázsa. Én ha tehetném, minden héten "kalandoznék". Mi változna? Semmi. Lenne 1-2 jó napom.
2018. nov. 2. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!