Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás ha megengedik?
Figyelt kérdés
A feleségemmel összevesztem mert flörtöltem egy munkatárssal. A vita végén kirakott otthonról és azt mondta hogy menjek hozzá. Kizárt a lakásból, egy táskányi ruhát kaptam.
Ha most átmennék, megcsalás lenne? A feleségem szólított fel rá hogy menjek.
2018. nov. 1. 20:26
11/26 anonim válasza:
Menjél nyugodtan, majd ha fát kell vágni hazahív.
12/26 anonim válasza:
Csak flört... Persze... azért vagy biztos benne, hogy ha ott állsz a küszöbön a bőröndöddel, akkor befogad.
Mással be se bizonyíthatod jobban, hogy megcsaltad.
13/26 anonim válasza:
Szóval félrekacsintgattál, a feleséged meg kidobott. Tiszteletem neki, gerinces nő, nem tűri hogy megalázzák. te meg nehogy már a feleségedre fogd hogy sunyi disznó vagy...
14/26 anonim válasza:
Rájöttem a kérdés kapcsán valamire. Itt a gyk-n a nők pontoznak le. Ezért a család -gyerek kategória a legrosszabb.
15/26 anonim válasza:
Ja, mit is képzelnek a nők, hogy nem tapsikolnak a féreg pasasnak aki a nőre akarja fogni a félrekúrását?
16/26 anonim válasza:
Miért? A nők milyenek? Miért is van az a mondás, minden nőt el lehet csábítani,0va, csak a kulcsot kell megtalálni a zárhoz?????
17/26 anonim válasza:
Különben, ha átmennél hozzá, attól még miért lenne megcsalás? Egyáltalán nem biztos, hogy valaha is lefeküdne veled, csak azért, mert flörtölt veled.
18/26 anonim válasza:
Először azt kellene eldöntened, hogy szeretnéd-e, hogy a feleséged megbocsásson, veled maradjon. Ha nem akarsz vele élni a továbbiakban, akkor menj, ahová akarsz, akár ahhoz a nőhöz is (feltéve egyáltalán, hogy ő akar téged). Ha pedig meg szeretnéd menteni a házasságod, akkor annak egyértelműen nem az a módja, hogy most már csak azért is megcsalod a feleségedet. Gondold végig alaposan, neked kell tudnod, hogy szereted-e még a feleségedet, számít-e neked annyira, hogy megpróbáljatok kibékülni.
19/26 anonim válasza:
hogy lehet vki. ennyire sötét??!!
nem megcsalásra buzdított, hanem kirakott, mint macskát szokás, és sztem el akar majd válni tőled.
20/26 anonim válasza:
Ha netán azzal a nővel, akivel flörtölsz, lefeküdnél, attól még megcsalásnak számítana, hiszen azt nem közölte a feleséged, hogy ténylegesen szakítani akar-e veled. Ha azonban rendeződnének a dolgaitok az asszonnyal, nem szólhatna egy szót sem a megcsalásért, hiszen ő küldött a másik nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!