Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás ha megengedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ha megengedik?

Figyelt kérdés

A feleségemmel összevesztem mert flörtöltem egy munkatárssal. A vita végén kirakott otthonról és azt mondta hogy menjek hozzá. Kizárt a lakásból, egy táskányi ruhát kaptam.

Ha most átmennék, megcsalás lenne? A feleségem szólított fel rá hogy menjek.

2018. nov. 1. 20:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Az. Ha a cél nem a válás, tan nem kellene átmenni hozzá, inkább a feleségedtől kellene bocsánatot kérni
2018. nov. 1. 20:32
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Igen,az. Kerj tole bocsanatot es huzd meg magad egy jo ideig,ha nem akarsz elvalni.
2018. nov. 1. 20:34
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Te hülye, ezzel nem átküldött a csajhoz, hanem azt mondta ezzel, menj, amerre látsz. Ha átmész a másikhoz, a feleségedet soha többé nem látod.
2018. nov. 1. 20:37
 4/26 anonim válasza:
73%
Ha felégeted magad mögött a hidat, nem tudsz visszamenni rajta! Kérdés, hogy akarsz-e? Van egy tulajdonsága az embernek a megbocsátás. Ha még szeret, megbocsát de ha hozzá mész mert barátjának ezt mondta, elfelejtheted. Tudod még azért élünk pedig nem érdemeljük meg, hogy a Világegyetem Alkotója megbocsát sok bűnt. Sokan visszaélnek ezzel, de van határa az ő türelmének is. Ezen is érdemes elgondolkodni!
2018. nov. 1. 20:39
 5/26 anonim ***** válasza:
15%
Nem megcsalás, hiszen ezzel, hogy azt mondta menjél hozzá, szakított veled. Ha pedig nem vagy együtt valakivel, nem is tudod megcsalni.
2018. nov. 1. 20:44
 6/26 anonim ***** válasza:
72%
Te se érted a nőket mi??
2018. nov. 1. 20:44
 7/26 anonim ***** válasza:
46%
Kirakott otthonról, nem? Vagyis szakított.
2018. nov. 1. 20:46
 8/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha el akarsz válni mindenképpen. De szerintem itt nem csak ez van. Ennyiért nem raknak ki rögtön.
2018. nov. 1. 20:46
 9/26 anonim ***** válasza:
54%
Hogyhogy kizárt? Már a zárat is lecserélte? Menj vissza, ha még nem cserélte le, és csomagolj, biztosan nem csak egy táskányi holmid van.
2018. nov. 1. 20:47
 10/26 anonim ***** válasza:
13%
Sose értem meg a kényszer monogámokat.. Minek ez a felesleges cirkusz. 20 éve együtt vagyunk,és nyitott,de boldogabb bizalmibb mint a sok mostani ahol csak szeretnétek tudni h a másik mit csinál gondol,közben az ember sose volt és sose lesz monogám,ideig oráig lehet eröltetni ezt..
2018. nov. 1. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!