Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható ilyenkor a megcsalás?
Szerintem nem!
Bár igazából én úgy gondolom, hogy először is meg kellene próbálni erről beszélgetni és valamit változtatni, hogy jobb legyen. Megbeszélni, hogy mi a baj és ezen hogyan lehet javítani.
Rosszabb eset, ha erről egyáltalán nem lehet beszélgetni a másikkal vagy nem változik semmi. Ilyenkor is meg kellene beszélni, hogy mi legyen és, ha egyáltalán nem működik akkor szétmenni vagy csak szimplán nyitott kapcsolatban élni, ha ez mindkét fél számára megfelelő. Bár én ezt nem támogatom és nem akarok nyitott kapcsolatot, de elképzelhetőnek tartom, hogy egy 10-15 éves kapcsolatban például beleférne az ilyesmi alkalomadtán.
Megcsalni minden esetben szemétség a másikat, mert aljas és tiszteletlen dolog.
18:42
Ha gyenge valaki az ágyban arról nem tehet senki.
Ugye nem buntetik az autolopast ha zuhog az eso vihar van es faj a labam
De buntetik
Nincs enyhito korulmeny csalas az csalas
Szex nem kell az eletbenmaradashoz
Lehet szakitani is eloszor
A megcsalás, sokaknál megbocsájtható.
Azért, aki csal, az nem szokott róla otthon vidáman beszámolni. Igy döntő többségben, nem is kell megbocsájtani.
Legalább is én ezt látom, minden hol.
Egyetlen egy esetben, ha a partenerrel meg van beszélve.
Mondjuk én semmiképpen nem akarnék úgy élni senkivel hogy mellette félre kell kúrnom mert köztünk nem működik a dolog....
F36
Ugyan ezzel az indítékkal régen csináltam egy ilyet. Szerintem helytelen volt és nincs mentségem csupán indítékom.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!