Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható ez a megcsalás?
Ezt csakis ti dönthetik el, mert a döntéssel egyedül nektek kell majd együtt élni.
Én hiába mondok neked bármit, a véleményem 5 sornyi szöveg alapján készül, egyikőtökhöz sem köt semmi és döntést sem kell hoznom valójában, szóval értéktelen.
Persze, ilyenem nekem is volt a hazassagunk egy katasztrofa volt akkoriban, en is megcsaltam ot, o is engem. Vegul mindketten megbocsajtottunk es az elet ment tovabb. Mindketten arra jutottunk, h az h ott tartottunk ahol az mindkettonk hibaja volt, nem figyeltunk egymasra, nem adtunk meg dolgokat etc.
Szal nalam csak csok volt, meg szerelem, a ferjemnel meg csak szex.
Van ilyen.
Kérdező, magad mondod:
"Egy ellaposodott hosszú házasság alatt, ahol a felek már nem mutattak túl sok szeretetet, nem beszélgettek eleget."
innen simán meglehet menteni a házasságot, ha akarod. Sosem csak az egyik fél felelős a kapcsolat megromlásáért. Ha maradt valamennyi szeretet egymás iránt, mindketten akarjátok, innen nagyon jó irányba lehet terelni az egész kapcsolatot, ismét törődni a másikkal :) igazából nem történt valós megcsalás sem és korrektül elmondta a férjed, tehát tenni akar értetek. Amennyiben túl tudsz lépni hánytorgatás nélkül a dolgokon, akkor hajrá, újból felépíteni a jó házasságot :) (N)
Utolsó: azon vagyunk, köszönöm! 😊
Valószínű ha nem így történnek a dolgok akkor már mindegy lenne..ez rázott fel minket h nagy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!