Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátható ez a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható ez a megcsalás?

Figyelt kérdés
Olyan megcsalás ahol nem a testiségen volt a hangsúly?(szex nem volt) hanem a figyelmen, kedvességen, megértésen? Nagyrészt telefonon zajlott testiség pár csókban kimerült. Egy ellaposodott hosszú házasság alatt, ahol a felek már nem mutattak túl sok szeretetet, nem beszélgettek eleget. A másik megcsaló is ugyanilyen szituban volt a párjával. Végül a férfi elmondta otthon mit művel, és lezárta a kapcsolatot a nőjével. Új alapokra helyezték a kapcsolatukat a párjával aki szintén belátta, hogy hibás. Vélemények? Megbocsátható ez még? Érdemes küzdeni?

2016. máj. 22. 11:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Ez attól függ, hogy el tudod-e ezt a dlgot felejteni vagy innentől már folyton gyanakodni fogsz, nem bízol benne. Én nem tudtam megbízni, folyton örlődtem belülről. Egyre rosszabb lett és nem bánom hogy elhagytam.
2016. máj. 22. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
4-es vagyok O lebukott en pedig elmondtam neki, nem lett volna fair h az enyem titokban marad ha mar o egyszer lebukott:-)))
2016. máj. 22. 14:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: hát igen ez így fair. És te hogyhogy nem mentél tovább?
2016. máj. 22. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálunk is hasonló történt.23 év házasság után már nem olyan ,mint pár éves együttélés után...

Azóta minden oké, sőt, jobb.

Csak az első hónapokban, években a volt szerető nem akart belenyugodni,hogy vége, sokat kavart.

2016. máj. 22. 14:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: nálunk nem volt ilyen, meghúzta magát a nő mert bőven volt vesztenivalója. De végül a férje is megtudta mit művelt.
2016. máj. 22. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Azert nem mentem tovabb mert az volt bennem h basszus a ferjem olyan amilyen de nem ezt erdemli:-))Hat igy.

O persze siman megcsalt, de mindannyian masok vagyunk:-))

2016. máj. 22. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben (lényegében az összes oldalon), és láttam kívülről is ilyet. Ennek alapján azt mondom, a ti helyzetetekben van esély rá, hogy újjáépüljön a kapcsolat.

A következők miatt:

-a megcsaló őszinte megbánást tanúsított

-a megcsalt fél belátja, hogy ő is hibás volt a helyzet kialakulásában

-közösen tárják fel a problémákat, és dolgoznak a kapcsolat újjáépítéséért.

Tapasztalataim szerint ahol ez a három tényező megvan, ott sikerül helyrehozni, sőt, még jobb is lehet a kapcsolat, mint újkorában. Ha bármelyik tényező hiányzik, akkor megette a fene.

2016. máj. 22. 16:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak igazat adok!
2016. máj. 22. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Mit kéne megbocsátani?

"Új alapokra helyezték a kapcsolatukat a párjával aki szintén belátta, hogy hibás. " - ja, hát EZ az értelmes megközelítés, máshogyan kell folytatni, mert az eddigi az meg ide vezetett.

Nekünk durvább volt a helyzet, és így sikerült is újraépíteni a házasságot.

2016. máj. 23. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!