Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belefér a férfi részérôl,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér a férfi részérôl, hogy ilyeneket mondjon?

Figyelt kérdés
Szex kapcsolatba, foglalt férfitól belefér, hogy a szeretônek azt mondja, hiànyoznàl, nem akarlak megbàntani, mert nem ezt érdelmed és ezekhez hasonlók...?
2018. nov. 1. 12:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

Válaszom: Belefér,aztán vagy komolyan mondja vagy nem.

Amit itt az oldalon nagyon furcsának találok. sokszor elhangzik, hogy a szerető egy ingyen ly.k! Miért a feleségeknek, élettársaknak, barátnőknek mennyit kell, hogy fizessen a férfi? Akkor a szex hivatalos kapcsolatban anyagiakért van? Vagy hogy kell ezt érteni?

2018. nov. 2. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Te eleg h.lye vagy utolso!!!

Tenyleg nem erted hogy ertjük???

2018. nov. 2. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Ingyen lyuk=

-nem kell mondani h szereted

-nem kell bizonyitani h szereted

-nem kell viragot venni neki

-nem kell otthon lenni

es meg sorolhatnam

egy szeretoert nem kell tenni

eleg egy ket szep szo

aztan szet is teszik a labukat

ezert ingyen lyukak

egy ertelmes no el is vár valamit!

de egy ingyen lyukert nem kell sokat tenni

2018. nov. 2. 19:20
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Értem, értem a legtöbb helyen a férfi többet tesz a közös kasszába. Amit aztán a nő költ el. Van viszont (nem is egy) ismerősöm, házasok ahol ez éppen fordítva van. Ausztriába dolgozó nő, férj minimálbéren. Magas életszínvonal, nyugati nyaralások, luxus ház,felső kategóriás autók. Mindez a feleség bevételéből. No, az ilyen felálláshoz mit szóltok?
2018. nov. 2. 19:55
 15/19 anonim ***** válasza:
2%
Jaja ingyen luk ,ide vagy oda mert egyesek szerint nem lehet szerelmes a szeretobe:) nalunk megis en lettem 2 bol elso,es ez 12 eve tart.;)
2018. nov. 5. 18:16
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
de viszont lehet nem is vagy neki az utolso😉
2018. nov. 5. 18:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy véleményem szerint a szexkapcsolat és a szeretői kapcsolat nem ugyanaz. Az én fejemben a szexkapcsolatban nincsenek kötöttségek, nincsenek érzelmek, se számonkérés, mindkét fél folytathat párhuzamos viszonyt bárkivel. Természetesen ritka az, amikor ennyire tiszta a felállás, az egyik fél max. csak beletörődik, hogy ez csak szex, több a semminél. A szeretői kapcsolatban vannak érzelmek mindkét fél részéről, van elkötelezettség, és van egy élethelyzet, ami miatt nem akarnak válni, pl. gyerekek miatt vagy mert más áldozata lenne a dolognak, pl. egy ilyen balesetet szenvedett partner. Ugyanakkor ebben az esetben nyugodtan ki lehetne alakítani egy titkos szeretői viszonyt érzelmekkel, kötöttségekkel. Miért nem akarja ezt ez a férfi??? Én beszélgettem számtalan szeretőt kereső férfival itt gyakorin, van az a típus, aki érzelmek nélkül nem akar szexelni és törekszik megismerni a másikat, nem csak szexre akar időt fordítani. Egy részük nagyon amatőr, mert amúgy nem rossz a házasságuk, és azt gondolják, majd attól még jobb lesz, ha érzelmileg lekötik magukat egy szeretőhöz. A profibbak tudják, hogy érzelem nélkül biztonságosabb, igénylik a változatosságot, a jó szexet. A gerinces ezt elmondja előre. Ha azt látják, hogy a nő ennek ellenére szerelmes és reménykedik, támad egy kis lelkifurdalásuk, mert emberekről beszélünk és nem robotokról. Ettől még csak szexet akarnak. Ilyenkor enyhítik a lelkifurdalást hasonló szövegekkel.

Nem lelombozni akarlak, csak megkímélni a csalódástól. Ha egy férfi kapcsolatot akar, érzelmekkel, akkor azt fogja mondani és nem azt, hogy nekem csak egy kaland fér bele és csak szexet akarok.

Nincs nagy gyakorlatom amúgy, de belefutottam én is egy ilyen dologba.

Nem úgy indított, mint aki csak szexet akar. Voltak romantikus lépései. Mindent megtett még azért is, hogy csak láthasson. Őrülten beleszerettem. Első pillantásra. Úgy, ahogy 20 évben egyszer lesz szerelmes az ember. Akkor is, ha mindketten házasok vagyunk. Mert nem csak óvodás korában szerethet bele az ember valakibe.

És amikor már kimondhattunk dolgokat, elkezdte ezeket a szövegeket nyomatni, mint a te pasid: féltelek, nem akarom, hogy sérülj, én nem sérülnék, de te igen...Amikor ezt kifogásoltam, arra meg a bugyiletépős szöveg: félreértettél, ez nálam csak önvédelem...

Tudta hogyan játsszon rajtam, mint egy hangszeren. A szexről bármikor lehetett vele beszélgetni, ha érzelmek felé terelődött a hangulat, abból mindig kihátrált. És valószínű tényleg féltett valamennyire, mert nagyon határozottan azt kérte, hogy ne...Én azt éreztem rajta, hogy nagyon erősen vívódik és ezt tiszteletben tartottam. Gyerekei is vannak, akiket imád és a feleségét is szereti, bármilyen hihetetlen is ez, tényleg szereti. De megkeresett 1 hét múlva. És szinte letépte rólam a ruhát neten keresztül. Viszont én azt hittem, ez jelent valamit. Mármint, hogy neki is olyan nehéz volt az 1 hét, mint nekem. Úgyhogy sokkal inkább a lelki része érdekelt akkor ennek az egésznek, mint az, hogy hol és mimet nyalná ki. Megérezte ezt, de nem bírt lehiggadni. Másnap mégis kihajított az életéből úgy, hogy a lábam se érte a földet. Milyen szöveggel?: Hogy ő kijózanodott reggelre és ő nem tudná nekem megadni érzelmileg azt, amit érdemlek, neki egy kalandnál több nem fér bele, kötöttségektől mentesen, ő csak a lazaságot és könnyedséget keresné ebben és nem akar mélyen belemenni, mert az senkinek se jó, szóval lehet hogy mégse kéne hallgatni arra a kisördögre. A legjobban az a mondata fájt, hogy nem tudná megadni érzelmileg. Ez semmi mást nem jelent, mint hogy nem szerelmes és nem is lesz az soha. Ezért hagytam veszni az egészet. És a szemétség az volt, hogy nem így indított, kaptam én füstjelként szerelmes dalt Facebookon, meg sorolhatnám. Talán egy dolog szól amellett, hogy tényleg féltett: az, hogy nem használta ki az érzéseimet és nem vitt ágyba.

Ettől persze csak még jobban szerelmes voltam. Mai napig nem tudom, hogy tényleg engem féltett-e vagy csak a háta közepére nem kívánt egy érzelgős, szerelmes nőt és keresett magának egy kevésbé problémás esetet.

Volt itt gyakorin, aki elmagyarázta nekem, hogy ilyenkor általában kihátrálnak, mert a szerelmes nőkkel csak a baj van.

4 hónap múlva, amikor már egyáltalán nem számítottam rá, rám írt, hogy haragszom-e még? Újra akarta kezdeni. És hangsúlyozta, hogy csak szexet akar. És rögtön jelezte is, hogy sajnálja, hogy már megint fájdalmat okoz. Milyen rendes. És az a baj, hogy imádom. Azt hittem, már túl vagyok rajta, de nem.

Lehet, hogy le fogok vele feküdni. De próbálok józan maradni. Megmondta, hogy nem engedi meg magának soha, hogy szerelmes legyen. És tudom, hogy az ember ha nincs kész a szerelemre, akkor nem lesz szerelmes. Ahhoz kell egy élethelyzet, egy nyitottság.

Viszont ahány férfi, annyiféle. Van, akinek nem jó érzelmek nélkül.

Viszont ez a te udvarlód, miért nem szeretőnek akar téged érzelmekkel? Talán mert nem akar kötöttséget. Vagy mert tényleg nem szerelmes beléd és nem is lesz soha.

2018. nov. 5. 19:06
 18/19 A kérdező kommentje:

17es!

Ezt nagyon jól megfogalmaztad.

Igazából, az a helyzet, hogy pont azt nem tudom, akar e érzelmeket ebbe a kapcsolatba.

Tudja hogy nem lehetünk együtt,az is tudja, hogy én több együtt töltött időt igényelnék, de elfogadtam, hogy nem lehet. Ő ekkor mondta, hogy nem tud engem boldoggá tenni, és bántani sem akar, de azt sem hogy ne beszéljünk, mert hiányoznék neki.

Azt tudni kell, hogy nagyon sok idő eltelt mire szex lett ebből a kapcsolatból. Több mint 1 évig csak beszélgettünk. Persze Sokat a szexről is, maga az aktus mégsem történt meg.

Minden nap keresett akkoriban is, és azóta is.

Én azt gondolom, de lehet nem jól...hogy valamit érez irántam, ha nem így lenne, nem érdekelné hogy telt a napom, vagy hogy épp mit ebédelek.

Nem vagyok biztos ebbe sem, de nem akarom felhozni neki ezt a témát, nem akarom, hogy nyomásnak érezze.

Én is kötődöm hozzá, sokat nevetünk együtt, iszonyat jókat szexelünk, jól érezzük magunkat.

De ha esetleg szerelem lenne, jóval fájdalmasabb lenne, hogy nem lehetünk együtt.

Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás, hagyni az egészet vagyis véget vetni neki, vagy hagyjam hogy alakuljon ahogy eddig is...

2018. nov. 5. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd és ne akard definiálni. Nem kell mindent kimondani, főleg hogy minden változik. Én is szívesen hallgattam volna szerelmi vallomást, de amikor puhatolóztam, mindig beijedt. Ezért arra jutottam, hogy nem kényszerítem vallomásra és visszafogom magam, ha mondjuk rákérdeznék szívesen, hogy miután dobott, másnap keresett valaki egy rendezvényen és a leírás rá illett, és szóltak nekem, de nem talált meg, hogy ő volt-e az? De inkább nem kérdezem meg. Mindegy nekem, hogyan hívja azt, hogy saját bevallása szerint vonzom, mint a mágnes. Nálunk ő cseszett el mindent azzal, hogy definálta túl korán, oké hogy kiszabta a határokat nekem, hogy ez csak szex (ahhoz képest fél év és még nulla szex és 4 hónap totális szünet után se tudunk egymásról leszakadni). Szóval én is álltatom magam. És nem azzal, hogy elválik. Azt nem akarom. Nem az az életcélom, hogy főzzek, mossak, sertepertéljek körülötte. Gyerekem már van, nem maradok le semmiről. De az érzelmi ridegségtől fázom. Megkérdeztem tőle, a csak szexbe belefér-e a csók és az, hogy utána csak úgy a karjába vegyen vagy beszélgetés. Azt mondta, igen. Ha nem így lenne, nem is gondolkoznék az egészen. De olyan felfoghatatlan nekem azt elképzelni, hogy valaki megcsókol, a karjába vesz úgy és nem érez semmit szexuális vágyon kívül. Szexeltem már szerelem nélkül, de csókolózni, szemébe nézni az illetőnek képtelen voltam közben. De neki lehet, hogy megy. Ezért nem akarom ezt hosszútávon. Nem akarom, hogy hazudjon a testével. Mert hiába mondja, hogy nem szeret, ha közben átölel és puszilgat. Persze még a gyakorlatban nem próbáltam ki. Én is azt mondtam neki nemrég, hogy már nem szeretem és mást szeretek és akkor úgy is gondoltam, mert találtam valakit, aki lelkileg nagyon megérintett, de valójában őt soha nem tudja nekem pótolni senki. Bár ez részemről is egyre inkább szex lesz, mert a lelkéhez nem enged közel. Ő nem keres minden nap és ha keres, mostanában az is inkább csak a szexről szól. Régebben több emberi volt a beszélgetéseinkben is. Nálatok több esély van arra, hogy ez nem csak szex, hanem szerelem. De nem kell kimondani véleményem szerint. Örüljetek egymásnak és kész. Az nem lenne jó, ha miatta lemaradnál a családalapításról, nem tudom van-e gyereked, és nem számít, vágysz-e rá, mert csak akkor tudnád meg miről maradsz le, ha a karodban tarthatnád. Nem adnám semmilyen férfiért.

Ha meg normális a férfi, nyilván bántja, hogy kicsit kihasznál. Nekem azt se mondta soha, hogy hiányoznék. Egyszer kérdeztem, amikor 1 hétig távol tartottuk magunkat, hogy hiányoztam, arra is csak azt felelte, hogy mi tagadás, gondolt rám. De aztán csak a szex témára volt vevő. Szóval szerintem a tiétek szerelem, a miénk is az lenne, nem is kicsi, de ő nem fogja magát átadni ennek az érzésnek.

2018. nov. 6. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!