Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Visszanyerhető a bizalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszanyerhető a bizalom?

Figyelt kérdés

A barátnőm alatt képbe került egy másik csaj is, de nem volt vele semmi, csak flörtölgettünk, beszélgettünk.

Ezt megtudta a párom, és oltári balhé lett, annak ellenére, hogy leépítettem a csajszit, aki persze, hogy bonyolultbb legyen a sztori, elkezdett belém szeretni, és azt vizionálta, hogy miatta dobbantok otthon.

A barátnőm persze kikészült, én nemkülönben, de eldöntöttük, hogy együtt maradunk, családot alapítunk.

Egy ideig jól alakultak a dolgok, a barátnőm felé igyekeztem törleszteni, kepesztettem, mint güzü ezért a kapcsolatért, kényeztettem, udvaroltam, ajándékokat vettem, programokat szerveztem, szexben turbófokozatra kapcsoltam, sőt még főztem is, vagy legalábbis megkíséreltem, hogy lenyűgözzem.

Ő hálás volt és azt mondogattuk, hogy új lapot kezdünk hátunk mögött hagyjuk a szégyenteljes múltat.

De kb. 2 hete újra felütötte a fejét a zöld szemű, és a párom megint előbányászta a kisagyából a megcsalásos történetet, ami ugye nem is volt igazi megcsalás, és bizalmatlankodik, szomorkodik, spekulál.

Ha fél órát kések, szívbaj kerülgeti, ha Face-n lógok, kutakodva néz rám, ha elmegyünk valahová, sasoz.

Póráz rajtam, gúzsba kötve érzem magam.

Hogyan győzhetném meg, hogy az nem jelentett semmit, ami történt, és hű maradok hozzá?

2018. okt. 30. 07:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van, biztosan igazad van, de például én szívesen megnézném a reakciódat mikor kiderülne hogy a barátnőd más pasik előtt teszi magát, flörtöl, ne adj Isten hitegeti őket, hogy téged elhagy.
2018. okt. 30. 22:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Ember én nem hitegettem senkit! Oks?
2018. okt. 30. 22:55
 23/28 anonim ***** válasza:

Fura ez a kérdés.

Én is ettem már sütit munkatársammal úgy, hogy ott voltunk többen. Beszélgettünk is.

Soha nem merült fel bennem ez úgy, hogy "képbe került" valaki más, nem nevezem flörtnek, és elméleti szinten se merült fel senkiben, hogy szakítanék a párommal...

Szóval vagy több volt, mint a kollegák közötti sütizés-dumálás, vagy a csaj is és a barátnőd is pszichopata.

2018. okt. 31. 10:01
 24/28 A kérdező kommentje:

Nem pszichopata itt senki. A sütizést úgy értettem, hogy külön nem ültünk be sehova, nem randizunk, de dumálgattunk, flörtöltem vele, ezt elismerem.

De nem csaltam meg a párom, ez a lényeg.

2018. okt. 31. 10:17
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor semmi se történt, vagy flörtölgettél vele?

Össze-vissza írogatsz egymásnak ellentmondó dolgokat...

2018. okt. 31. 10:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Ezzel nem csaltad meg, majd megteszed a következővel.Ez a nő nem tetszett annyira, hogy lefektesd.
2018. okt. 31. 10:48
 27/28 A kérdező kommentje:

Flört volt.

Szex, csók nem, erre értem, hogy semmi megcsalós

2018. okt. 31. 13:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha fogsz egy lapot és összegyűröd, utána simítgathatod, de az már nem lesz ugyanolyan. Ezt csináltad te is a bizalmával. Szerintem meg adj neki még időt, majd megnyugszik. Ha eddig nem volt ilyen, akkor ezt te váltottad ki belőle, úgyhogy ne hisztizz. Nem csak a bizalmának,de az önbecsülésének is odavágtál, az érzelmi megcsalás határait súrolgattad, azért jön elő a zöld szemű. Ha tényleg szereted, akkor ne siránkozz, hanem dolgozz meg a bizalmáért és tegyél még azért, hogy az önbecsülését helyreállíthassa. Ha ő nem vágott ki rögtön, akkor te is legyél kicsit kitartóbb.
2018. okt. 31. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!