Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszanyerhető a bizalom?
A barátnőm alatt képbe került egy másik csaj is, de nem volt vele semmi, csak flörtölgettünk, beszélgettünk.
Ezt megtudta a párom, és oltári balhé lett, annak ellenére, hogy leépítettem a csajszit, aki persze, hogy bonyolultbb legyen a sztori, elkezdett belém szeretni, és azt vizionálta, hogy miatta dobbantok otthon.
A barátnőm persze kikészült, én nemkülönben, de eldöntöttük, hogy együtt maradunk, családot alapítunk.
Egy ideig jól alakultak a dolgok, a barátnőm felé igyekeztem törleszteni, kepesztettem, mint güzü ezért a kapcsolatért, kényeztettem, udvaroltam, ajándékokat vettem, programokat szerveztem, szexben turbófokozatra kapcsoltam, sőt még főztem is, vagy legalábbis megkíséreltem, hogy lenyűgözzem.
Ő hálás volt és azt mondogattuk, hogy új lapot kezdünk hátunk mögött hagyjuk a szégyenteljes múltat.
De kb. 2 hete újra felütötte a fejét a zöld szemű, és a párom megint előbányászta a kisagyából a megcsalásos történetet, ami ugye nem is volt igazi megcsalás, és bizalmatlankodik, szomorkodik, spekulál.
Ha fél órát kések, szívbaj kerülgeti, ha Face-n lógok, kutakodva néz rám, ha elmegyünk valahová, sasoz.
Póráz rajtam, gúzsba kötve érzem magam.
Hogyan győzhetném meg, hogy az nem jelentett semmit, ami történt, és hű maradok hozzá?
"Igazából nem csinált semmit, a párja féltékenykedik betegesen. "
Akkor ez mi?
"A barátnőm alatt képbe került egy másik csaj is, de nem volt vele semmi, csak flörtölgettünk, beszélgettünk."
A beszélgetés még elmegy, bár attól függ mi volt a téma.A flörtölgetés mással pedig nem szükségeltetik, ha az embernek barátnője van.Ha pedig a kérdező szükségesnek érezte bármilyen okból is, akkor nincs értelme párkapcsolatban maradnia.Ne így próbálja az önbizalmát erősíteni, mert hallottam már ilyen "indokot " is.Semmivel sem lesz több és jobb attól, hogy másokkal szórakozik.Csak ehhez ész kéne, hogy valaki ezt felmérje.Sokaknak ebből van a legkevesebb annak ellenére, hogy nagyon okosnak hiszik magukat.Állandó kapcsolat melletti flörtölgetés nem dicsérni való tevékenység.Elégedetlenségre utal a kapcsolatában, ha ezt teszi bárki is.Ha meg ez van, akkor ki kell lépni, de nem átba..szni a másikat!Nem csodálkozni kell, ha a párja nem bízik benne és féltékeny.Minden oka megvan rá.Ami mondjuk nekem érthetetlen, hogy miért akar olyan ember mellett maradni, aki eljátszotta a bizalmát....én rúgtam volna ki az ajtón és soha többé rá sem néznék az életben, szerelem ide vagy oda.Ez már kevés egy ilyen esetben.Szarból nem lehet várat építeni, hiába is akarja az ember.
Miért erőlteted ezt a kapcsolatot?
Egyértelmű, hogy nem vagy szerelmes a barátnődbe, és nem tiszteled. Akkor minek? Hogy ne az üres lakásba menj haza? Arra szerezz egy macskát inkább.
Kapcsolatban is az élet része a mással való beszélgetés, flörtölés. Sok éves kapcsolatom alatt, ezekből soha nem volt probléma. Természetesen bizonyos határokon belül. Ugyan úgy a párom is elbeszélget, hüllléskedik, flörtölget férfiakkal.
A kettőn kapcsolatár inkább jó, mint rossz hatással van.
Talán akkor kellett volna gondolkodnod, amikor flörtölgettél...
Amúgy neked mi szükséged volt erre? Egotuning? Barátnődtől nem kapsz meg valamit?
Őszintén nézz magadba, mert ha hiányzik valami a kapcsolatból, ez megint elő fog kerülni...
Sajnos a bizalom eltört és nehéz megfoltozni. Beszéljvele kultúráltan, normális hangnembe arról, hogy ez zavar, annak ellenére, hogy tudod, hogy szart kavartál.
30N
nem bírom megállni, hogy hozzászóljak, pedig rohadtul felzaklat ez a téma!
voltam nemrég hasonló élethelyzetben, csak ott én voltam a harmadik, akit át***tak.
ide figyelj, szégyelld magad, akár ki is vagy, hogy szórakoztál valaki más érzelmeivel, és hogy az élettársadat is hülyére vetted.
azt gondolod, a társad erre nem gondolt, hogy esetedben is valami hasonlóról van szó? hogy ez több volt, mint "semmi" a másikkal?
remélem soha nem is fog megbízni benned, met a hozzád hasonlók nem érdemelnek jobbat!
és még neked áll feljebb! aztán miért?!
No, akkor mondom még egyszer: nem történt az égvilágon semmi!
Egyszer leültünk megenni egy tál sütit, ha ez számít, de akkor sem kettesben, hanem munkatársak is velünk voltak, céges karácsonyi party (egy cégnek dolgozunk, de külön épületben).
Oksa, hogy most sokatok szemében egy alávaló gazember vagyok, de tudjuk, hogy nem ez a megcsalás csúcsa!
Ha hancúrléc is lett volna, ha titokban randevúzunk, ha azzal kábítom, hogy ő lesz az új barátnőm... no, de ilyen tényleg nem történt!
Amúgy engem úriembernek nevelt az édesanyukám, mindig szóvá teszem, ha valakit csinosnak tartok stb., ez is így indult, a kis csaj lovallta bele magát, hogy itt többről van szó.
Mennyi erkölcs csősz van itt, eh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!