Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hogyan kapcsoljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kapcsoljam le a csajt a pasimról?

Figyelt kérdés

A szerelmemmel kb fél éve járunk. Komoly kapcsolatnak nem mondanám, mivel az nálam azt a kategóriát jelenti, amikor már komoly tervei vannak a párnak a jövőre nézve, illetve együtt élnek. Mi még nem élünk együtt, távkapcsolatról van szó, egyetemre járok, mindenképp szeretném befejezni (még 1-2 év). Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy gyanítom, hogy a páromat elcsábította egy nő. Sajnos ők egy városban élnek, ezért elképzelhető, hogy találkozgatnak. A nő férjnél volt/van (én úgy gondolom, hogy most válik, nem tudom mi az oka, de ha helyesek a feltételezéseim, lehet az én barátom miatt). Úgy érzem, mostanában elhanyagol, félek, hogy a nő miatt. Nem állítottam neki, hogy megcsalsz-e vagy ilyesmi, de tettem rá neki poénosan utalásokat, hogy sejtek valamit, teszteltem, hogy mit fog reagálni, de nem volt semmi olyan. Igyekszem mindent normálisan kezelni, amit az élet ad, ezért sem szeretnék nekiállítani, hogy mondjon el mindent. Nem szeretném elveszíteni őt, nem tudnám túltenni magamat. Nagyon gondolkoztam rajta, hogy elhagyjam ez miatt, de nem tudom megtenni, mert szeretem. Ő a 2. kapcsolatom az eddigi életemben.

Nem tudom mit csináljak, hogy lekoptassam róla a nőt. Ő szerintem nem tudja, hogy én vagyok neki, bár van fent közös képünk. Szerintetek hogyan koptassam le róla a nőt úgy, hogy ne haragudjon meg rám a barátom és minden visszatérjen a régi kerékvágásba? Megfordult a fejemben, hogy írok neki álprofilról, hogy felejtse el a szerelmemet, de ez nem lenne méltó hozzám és lehet nem venne komolyan. Ha a saját profilomról írok neki, nem tudom mit reagálna a barátom, nem akarom, hogy csalódjon bennem. Volt már hasonló tapasztalatotok? Hogyan oldódott meg? Bocsi, hogy hosszú lett. 20/N

2018. okt. 26. 00:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a nő akar Tőle valamit akkor teljesen mindegy, hogy TE mit akarsz!Ő van a pasi közelében, neki van nyert ügye!
2018. okt. 26. 08:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nagyon gyermeteg módon állsz hozzá. Koncentrálj a kapcsolatodra I, mint hogy mindenféle teóriákat és nem működő mechanizmusokat próbálsz kitalálni egy VÉLT probléma megoldására. Amúgy pedig a féltékenység mindent megöl, csak szólok.
2018. okt. 26. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem a másik lánnyal kellene megbeszélned, hanem a pároddal.

Ezért nehéz a távkapcsolat, mert vele többet találkozik, könnyen kialakulhat bármi.

De ne a másik lányra, hanem a párodra fókuszálj.

2018. okt. 27. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!