Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a pasimról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a pasimról? Ld. Lent.

Figyelt kérdés
Felvette azt a szokást egy ideje, hogy ha én aggódom, dühös vagyok, vagy bármilyen negatív érzéseim vannak, egyszerűen kiröhög. Pl. tegnap vitt haza autóval, hóesés, hófúvás, csúszós út, és én féltem. Csak röhögött.Egyébként is cinikus alapból. Viszont ha neki van valami baja, "pátyolgatni" kell, és elvárja, hogy csak az ő gondjával foglalkozzak. Én nem tudom kiröhögni.Nem is akarom.
2014. jan. 25. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Legkozelebb ha kinevet, vagd finoman pofon. Majd meglepodik es kiderul, hogy milyen is valojaban.
2014. jan. 25. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos titkon ő is arra vágyik,hogy ilyenkor jól kiröhögd. Magából indult ki ugye az ember. Próbáld meg, és már el is törpül minden gondja!
2014. jan. 25. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom őt. Előre. Előbb-utóbb a sok hülyeség válóok lesz, ha nem tudjátok megbeszélni.

A kiröhögésben hol a megértés, a törődés??

2014. jan. 25. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Szegénykém próbál téged oldani a stressztől, hogy elterelje a figyelmed, vedd már észre:D
2014. jan. 25. 09:24
 5/8 anonim válasza:
Ez van szokj hozza...nehogyma pátyolgatásod magad....sok virág van a réten.pénz nem inden!
2014. jan. 25. 09:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Én arra voltam kíváncsi, szeret-e egyáltalán. És én azt gondolom, ez nem érett viselkedés. Gyerekes. És gyerekekkel nem foglalkozom komolyan.
2014. jan. 25. 11:52
 7/8 BlackSword ***** válasza:
Igen szeret, csak Te vagy egy karót nyelt fapína... Mit kell folyton aggódni mindennen... Az életet élvezni kell!!!
2014. jan. 25. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyakorikérdéseken vársz választ arra hogy szeret-e?
2014. jan. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!