Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hogyan kapcsoljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kapcsoljam le a csajt a pasimról?

Figyelt kérdés

A szerelmemmel kb fél éve járunk. Komoly kapcsolatnak nem mondanám, mivel az nálam azt a kategóriát jelenti, amikor már komoly tervei vannak a párnak a jövőre nézve, illetve együtt élnek. Mi még nem élünk együtt, távkapcsolatról van szó, egyetemre járok, mindenképp szeretném befejezni (még 1-2 év). Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy gyanítom, hogy a páromat elcsábította egy nő. Sajnos ők egy városban élnek, ezért elképzelhető, hogy találkozgatnak. A nő férjnél volt/van (én úgy gondolom, hogy most válik, nem tudom mi az oka, de ha helyesek a feltételezéseim, lehet az én barátom miatt). Úgy érzem, mostanában elhanyagol, félek, hogy a nő miatt. Nem állítottam neki, hogy megcsalsz-e vagy ilyesmi, de tettem rá neki poénosan utalásokat, hogy sejtek valamit, teszteltem, hogy mit fog reagálni, de nem volt semmi olyan. Igyekszem mindent normálisan kezelni, amit az élet ad, ezért sem szeretnék nekiállítani, hogy mondjon el mindent. Nem szeretném elveszíteni őt, nem tudnám túltenni magamat. Nagyon gondolkoztam rajta, hogy elhagyjam ez miatt, de nem tudom megtenni, mert szeretem. Ő a 2. kapcsolatom az eddigi életemben.

Nem tudom mit csináljak, hogy lekoptassam róla a nőt. Ő szerintem nem tudja, hogy én vagyok neki, bár van fent közös képünk. Szerintetek hogyan koptassam le róla a nőt úgy, hogy ne haragudjon meg rám a barátom és minden visszatérjen a régi kerékvágásba? Megfordult a fejemben, hogy írok neki álprofilról, hogy felejtse el a szerelmemet, de ez nem lenne méltó hozzám és lehet nem venne komolyan. Ha a saját profilomról írok neki, nem tudom mit reagálna a barátom, nem akarom, hogy csalódjon bennem. Volt már hasonló tapasztalatotok? Hogyan oldódott meg? Bocsi, hogy hosszú lett. 20/N

2018. okt. 26. 00:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Az a helyzet, hogy ez nem a te dolgod lenne, hanem a kedves "Szerelmedé". Sok sikert a gyermeteg játszmákhoz. A pasid egója élvezi a versenyt, te meg nem becsülöd magad annyira, hogy kiadd az útját.
2018. okt. 26. 00:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg még arra gondoltam, hogy a nő testvérének írok, hogy szóljon a testvérének, hogy vigyázzon a barátommal, mert lehet van barátnője.
2018. okt. 26. 00:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ahogy az 1. írja, de tanácstalan vagyok.
2018. okt. 26. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell húsz emberen keresztül irogatni bonyolult hálóban. Le kell ülni a pasival és elmondani őszintén, hogy ez téged zavar, látod, hogy valami van és legyen szíves megszakítani a kapcsolatot ezzel az illetővel. Ha megszakítja oké, ha nem, akkor látod, mennyit érsz vele. A hiszti és az ármánykodás mindig csak mégjobban eltávolít. Az egyetlen esélyed hogy egyszer hatarozottan, de nyugodt hangnemben ezt így elmondod neki.
2018. okt. 26. 00:11
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem jól állsz a dologhoz...!

Mint írtad, ezek csak feltételezések.

Ha igaz is, de a barátod nem akarja hogy békén hagyja, akkor fölöslegesen avatkoznál bele, úgyis összegabalyodnak.

Ha ő azt akarja hogy békén hagyja, akkor meg találja a módját.

Álprofilról írni hülyeség. Úgyis egyértelmű lenne a párodnak hogy te vagy, ha a nő elmondja neki.

És amúgy is vállald az arcod a véleményedhez.

Ha bejönnek egymásnak, és engednek is a dolognak, akkor te a fejed tetejére is állhatsz, ez az igazság...

Azért azon is elgondolkoznék, mi értelme a távkapcsolatnak 20 évesen, bár nem írtad a pasi mennyi. Milyen sűrűn és mennyit vagytok együtt?

Huszon évesen élvezni kell az életet, szexelni, pizzázni, mozizni, nevetni...nem várni otthon a fotelben hogy mikor lesz már pl,hétvége...27nő

2018. okt. 26. 00:11
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Most ennek szerinted van értelme? Ha lekoptatod a nőt, majd a barátod attól még téged szeret úgy, ahogy szeretnéd? Nem lenne sokkal jobb neked is, ha a barátod azért maradna a barátod, mert téged szeret? Önként. Szabad akaratból?

Nem mondom, vannak megcsalások, de azért azok előbb-utóbb nem a megcsalásban, hanem a döntésben végződnek. Tehát nem hiszem, hogy hosszútávon hülyítve leszel, hacsak nem egy javíthatatlanul poligám pasid van.

A döntést meg bízd rá. Nem a tulajdonod.

Szeretői viszonyt akkor szoktak az emberek kialakítani, ha valamilyen érdekből együtt kell maradni a másikkal, akár a gyerekek érdekében.

Szóval a nőt hagyd békén. Nem a te dolgod. Ha elkezdődött köztük valami, akkor elkezdődött, a barátod majd dönt.

Viszont beszélj a barátoddal. Nyíltan. Ne csak utalgass. Nagyon fontos egy párkapcsolatban az őszinteség. Nevezd meg a nőt és hogy mit gondolsz. Nyilván ha minden héten másra vagy féltékeny, megölheted a kapcsolatot, de ha nem állandó ez nálad, akkor igenis beszélned kell róla vele.

2018. okt. 26. 00:13
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Elmarhatod a nőt trükkel, de mindig lesz másik nő, ha nem a másik oldaláról fogod meg a dolgot. Nem dolgod a párodtól távol tartani a nőket. Oda kell eljutni, hogy a párod ne akarjon más nőket. Rossz úton jársz ezzel a szólok xynak aki majd szól zxnek hogy a pasinak talán van csaja...
2018. okt. 26. 00:21
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

"Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy gyanítom, hogy a páromat elcsábította egy nő."

tévedsz! csak azt a pasit lehet elcsábítani, aki vevő rá.

ebben az esetben a pasid nem tiltakozott, valszeg azért, mert bejön neki a csaj.

"Szerintetek hogyan kapcsoljam le a csajt a pasimról?"

nem a csajt kell lekapcsolnod, hanem a gerinctelen pasiddal leülni, és tisztázni a dolgokat.

szóval te egyetemista vagy... aha... mert ez úgy nem jön át a szövegedből.

inkább egy ostoba emberre vall, akinek semmi önbecsülése, önérzete, tartása.

neked nem a a másik nővel kell foglalkoznod, nem őt kell megkeresned és kioktatnodm HANEM csakis a párodat.

hogy ha veled jár, miért kavar más nővel?

szerelmes-e beléd, veled tervezi-e a jövőt?

miért aláz meg azzal, amit csinál?

érted?!!

2018. okt. 26. 04:44
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem neked kéne "lekapcsolni", hanem a párodnak.Egyébként kuka a pasi.

Az ilyen nőket meg általában nem zavarja, ha van valakije pasinak.

2018. okt. 26. 05:05
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem akarod, hogy csalódjon benned?

Neked nem csalódás, hogy megcsal? Ne legyél buta. Ez egy féreg. Magadat kapcsold le róla.

2018. okt. 26. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!