Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket elhagytak másért! Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket elhagytak másért! Vagy aki ott hagyta a párját másért! Mi volt az egésznek a menete? Miért történt így?

Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 20:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Hirtelen történt vagy terveztetek tovább lépni? Mennyi ideig "gondolkoztatok" a dolgon?
2018. okt. 25. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:

3 eve voltunk egyutt kb, egyszer szakitottunk felevre mert egy eredeti barom volt:) aztan honapokig kajtatott utanam majd vegul kibekultunk onvolt az elso nagy szerelem ami igazabol szepnek nem volt szep de tanulsagos volt:) Azzal kezdodott, hogy allandoan feltekenykedett, velem soha nem akart sehova se menni(hozzatennem koztunk 11 ev korkulonbseg volt en 20 o 31) de edzegetni nagyon szeretett eljarni meg verni a nyalat a semmire, mindenfele herpesz jott ki a szajan amivel a hatalmas kenyessegeben a konditeremben itta az igenytelenebbnel igenytelenebb emberek utan a shaket az en kajamat meg amit ele tettem folyamatosan mocskolta:) Jokat rohogtem rajta, azon is hogy azt hitte csalom ot... Rengeteget kabitoszerezett a szakitasunk elott akkor azert dobtam ki, mert bolond volt plussz szexelni se volt igazan kepes igy ott hagytam.(akkor is ezert volt feltekeny mert tudta hogy o ilyen teren keves nekem igy) Mikor kibekultunk mar azert nem szexeltunk mert abba hagyta a kabszit de a sok szteroidtol nem allt fel neki:) O mas noknel keresett onbizalmat, mig egyszer rajta kaptam higy telefonalgat egy becses kinccsel kulfoldrol majd beakart volna etetni higy egy haverja volt en meg tettem a hulyet es csak ostoroztam azzal hogy csalom ot:) Vegul kozoltuk egymassal hogy ott hagyjuk a masikat o kiment a prostitualthoz en pedig a magam utjara:)

Tessek ez egy oszinte es lenyegre toro leiras az en ex hercegemrol mikent mentunk szet:D Eszmeletlen kapcolat volt:) se:)

2018. okt. 25. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy nagyon rossz kapcsolatban éltem. Sose volt szerelem, de az elején nagyon szerettem, mint embert és azt gondoltam, én úgyse leszek soha viszonzottan szerelmes. De nem volt jó döntés, nem láttam benne a férfit, ettől szenvedett, volt sok konfliktus és később egyre durvábbak. 2 év után már fizikailag is veszélyben voltam mellette, dühkitörései voltak tényleg apró dolgokon. Nem mondom, hogy én nem hibáztam, de ő iszonyatosan túlreagálta. Akkor szétmentünk fél évre, amikor bevert egy ablakot dühében, de érdekből újra hozzám költözött. Egy éve éltünk újra együtt elég távolságtartóan (pl. 2,5 éve nem volt akkor már szex), amikor megismertem egy srácot, aki egész más érzéseket váltott ki belőlem. Felnéztem rá, férfinek láttam, okos volt, jóképű, hamar beleszerettem. Igazából annyira rossz volt az az élettársi viszonyom, hogy nem sokat harcoltam az érzés ellen. Tudtam, hogy szinte csak nyerhetek ezzel az egésszel. Attól tartottam, hogy két szék közt a földre ülök, de ez is csak az anyagiak miatt volt, érzelmileg nem féltem volna kilépni a kapcsolatból. Az elveim nehezen engedték, hogy randizgassak valakivel, amíg kapcsolatban vagyok, bár az egész butaság volt, egyáltalán nem nevezném kapcsolatnak azt, ha valakivel 2,5 éve szex nélkül élek, az max. gazdasági közösség, bárminek is állítja be a másik fél. Végül volt 3 titkos randevúm, és a harmadikon úgy csókolt meg az illető, ami után hazamentem és mindent bevallottam. Volt előtte is csók, de azok nem olyanok voltak. Ebben annyi szenvedély volt, amikor már kellően elborított a lila köd és tudtam, hogy bármi lesz is a következmény, engem már nem érdekel, ha megöl, az se érdekel, mert én ezt a férfit szeretem és ha kell, meghalok, de így nem akarok tovább élni. Hát kellett ehhez egy hormonlöket. Az ismerkedéstől számított 3 hónap múlva jöttem össze felvállaltan az új partneremmel. Az első kimondott randi után kb. 2-3 hét telt el a felvállalásig.
2018. okt. 25. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha az a "másik" jobb az ágyban mint a meglévő, akkor bizony több "menetet" is lehet "megtenni" ....
2018. okt. 26. 09:46
 5/6 Cicamesi válasza:
Szia! 7,5 êv után szakítottam, de kb 6 éve voltunk együtt , amikor éreztem, hogy nem jó .. elég hosszú és nehéz folyamat volt , mire elköltöztem. Segített a döntésben, hogy megismertem valakit, aki elkezdett érdekelni. Azóta ő a férjem és a kislányom apukája! Legjobb döntés volt!! Ha egy kicsit is azt érzed, hogy nem vagy boldog, akkor lèpj, ne pazarold el a fiatal éveket!!
2018. okt. 29. 09:51
 6/6 Röcsögei Péter ***** válasza:
A barátnőm visszavágyott a régebbi párjához, aki néha megverte. Tőlem ezt nem kapta meg, és nem tudta ő sem, mi hiányzik neki, végül visszament ahhoz az alkeszhoz, én meg inkább azt mondom, szűz vagyok még, de ezt a lányt letagadom, hogy ismertem. 38F
2018. nov. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!