Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat egy fiú személyisége a lányok iránt amiatt, mert álladóan elhagyták, megcsalták, átverték?
Hogy a viharba ne,nagyon sok ilyen férfi van,akivel ez történik...
Most csinálja jól az a helyzet,mert az első lehetőség esetén a nők kinevetnek,megaláznak stb.
A második esetében meg simán lehet nőd bármikor...
Ha így viselkedik, akkor egy gyenge személyiség. Frusztrált, sértett kisfiú. Még ha meg is akarja torolni a sérelmeket, azokon kellene, akik bántották, nem egy egész nemen.
Engem olyan szinten csesztek már át nők, hogy arra szavak nincsenek, mégsem változtam meg az egész nem felé.
Ja, és akit/akiket lelkileg hulladéknak lát vki, olyannak, aki nem érdemli meg, h jó ember legyen felé az ember fia, azt nem kéne megdugdosni, mert azzal magát alacsonyítja le.
Elég sok nővel volt kalandom, de egyiket sem hitegettem, végig tudtuk mindketten, hogy ez csak szex, és tiszteltük egymást. Így is lehet ezt csinálni...
De meg ám. Mindenki, mindig változik. Az ember személyisége folyamatosan változik.
Csak azt csinálja, amit vele csináltak. Mi a baj? Ezt a nők tették vele. Csak magukat okolhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!