Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megváltozhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megváltozhat?

Figyelt kérdés
egy csaj aki r*banc és szexmániás megváltozhat? velem volt szakitottunk ujra összejöttünk 1hét alatt 5emberrel akart kefélni csak nemvolt rá helyzet és idő.(ha csak nem feküdt le velük ezt már nem tudom)aztmondta ha velemvan kapcsolatba soha nemcsalna emg de ha ilyen szexmániás és 10 emberrel is szexelt már érzelem nélkül csak megváltozhat ki az aki megbízna benne ?van olyan???ha igazán szeret és akar megváltozhat?vagy távkapcsolat miatt úgy is megcsalna? 24/f csaj 21/f

2014. aug. 7. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Csaj 21/f?:D

Female vagy férfi?:D

2014. aug. 7. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
bocs rosszúl írtam a csaj 21éves....
2014. aug. 7. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, én nem bíznék meg benne... Ráadásul túl fiatal még... Persze lehet hogy valóban megszeret, de ne éld magad bele semmibe. Főleg így hogy távkapcsolat, mert ha közel laknátok, és akár naponta is találkoznátok, akkor lehet "elég" lennél neki.

Egy próbát tehetsz, de ne bízd el magad.

2014. aug. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!