Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy elhagytak egy másikért (vagy akár az exért), majd vissza akartak jönni?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy reagáltad le a szituációt?

Hogyan dolgoztad fel magát a történetet?

Hogyan léptél tovább ebből a megalázó szituációból, hogy úgymond a másik kellett és nem te?

2018. márc. 14. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akit lehet vinni, az annyit is ér. És nem futó kaland volt, hanem 8 év házasság.

Kell nekem egy hűtlen férj? Ezt végiggondoltam, és lezártam magamban a kapcsolatot. Beadtam a válást.

Még ki se mondták hivatalosan, mikor a volt férjem pedzegette, hogy rossz cserét csinált. De nekem nem kellett. Nem tudtok megbocsájtani egy megcsalást, teljesen felesleges lett volna erőltetni. Addigra már nem is hiányzott, épp jól éreztem magam újra szingliként.

Neki nehezebb volt feldolgoznia, hogy nem küzdöttem érte és nem akarom visszaszerezni. Gondolom élvezte volna, ha tépik egymást a nők érte. De ez nem jött be. Aztán két szék között esett padlóra.

2018. márc. 14. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

"Ha igen, hogy reagáltad le a szituációt? "

[link]

"Hogyan léptél tovább ebből a megalázó szituációból, hogy úgymond a másik kellett és nem te?"

[link]

2018. márc. 14. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár igazából nem akart otthagyni, én tettem meg, amikor megtudtam, hogy megcsalt, akkor is könyörgött meg sírt, de mivel ez nem hatott meg ment az új csajhoz. 2-3 hónappal később jött vissza könyörögve, hogy mennyire megbánta a dolgot, jött a grandiózus ígéretekkel, én pedig képen röhögtem és elküldtem a francba. Olyan ember, aki úgy kezel, mint egy rongyot, nem kell az életembe, főleg, hogy egy ilyen után esélytelen, hogy visszaépüljön a bizalom. Nyilván fájt és kellett pár hónap, mire feldolgoztam a megcsalást és az eseményeket, de szerintem ebben semmi olyan nincs, amin ne lehetne túllépni.
2018. márc. 14. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem működik ez a "ha nincs ló, jó vagyok én is" hozzáállás, így nem hatott meg az, amikor egy év után nem jött be az új nővel a számítása, és vissza akart jönni. Leígérte a csillagokat is, meg hogy most már minden jó lesz. Na persze. A bizalmat felé meg honnan szerzem vissza?! Sehonnan. Eljátszotta. A következményeket viselni kell.
2018. márc. 14. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen exem, egy nagyon dekoratív lányért lelépett.

Én mondjuk nagyon sírtam, de beletörődtem, hogy egy farok, és ez van. Később mondta, hogy az új lány szép meg jó, de házasság előtt nem hajlandó szexelni, úgyhogy ő ezt nem pont így képzelte, nagyon bánja, és vissza akar kapni.

Mikor ezt megtudtam, szégyen vagy sem, de tíz percig fetrengtem a röhögéstől a kárörömben. Aztán rábaxtam az ajtót és többet nem szóltam hozzá.

2018. márc. 14. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A fentiekből is látszik, amit mindig mondok; a bizalom fura jószág. Évekbe, évtizedekbe telik felépíteni, s egy másodperc elég a lerombolásához.
2018. márc. 15. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megbocsátottam, majd megint visszament hozzá és akkor 4 napon belül beadtam a válókeresetet. Félév után megint vissza szeretett volna jönni, mert nem mégsem vált be az új nő, de elhajtottam, mert bizalmam 0 lett addigra irányába.
2018. márc. 27. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen. 4 év után hagyott el érte.

Egy éven keresztül próbált vissza jönni.

De aki egyszer megtesteszi, utána is. Csak a biztos pont kellett volna neki.

2018. márc. 28. 19:20
 9/9 Csurmi ***** válasza:
82%
Volt. Elhagyott. Ami nem zavarna csak a közös gyerekünk miatt ez így nem ugyanaz a helyzet. Vissza akar jönni. Én már alig várom. Persze még tesztelget hogy vajon megbízom-e benne. Én eljátszom hogy igen. Lassan ő is azt hiszi igen. Én viszont tudom soha sem. De most fordult a kocka és ő teper. Előre sajnálom azért ami most következik.
2018. márc. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!