Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti vele maradnatok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vele maradnatok? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A baratom megcsalt, miután kimentem kulfoldre (úgy volt 2 hónapig nem talalkozunk, de aztán két hét után haza jottem), egy hét után már félre d..gott. Ez február elején volt és egy hónapja tudom egy harmadik szemelytol. Mikor haza jöttünk, sokkal kedvesebb lett, meglepetések, össze is koltoztunk.... nem értettem miért, úgy gondoltam biztos a távolság rá ébresztette, hogy tényleg fontos vagyok neki. Mielőtt megtudtam az igazat, egy hónappal előtte szakított csak úgy a semmibol kamu kifogásokkal. (Unalmas vagyok, sz_r ember, mas lányokkal akar ismerkedni) Csúnyán beszélt velem, stb.. aztán mikor kiderült az igazság, azt mondta (a szakitasnal én mondtam, hogy kezdjük újra tiszta lappal, lassan haladva, stb..) hogy most hogy tudom az igazat tiszta lappal kezdhetünk. Azóta teper, ugyanúgy mint mikor hazajöttem. (Rózsa, vacsi, programok stb)..de én nem tudom elfogadni a tényt, hogy amikor ősszel kapta a meztelen képeket attól a lánytól, nem tiltotta le, hanem elhúzódott februárig a dolog és inkább lefeküdt vele... az indoka ez volt egyébként: mert kiváncsi voltam milyen mással a szex, elotted csak két lánnyal voltam, plusz én szenvedelyesebb szexet szeretem, veled nem élveztem annyira, meg kimentel kulfoldre úgy gondoltam nem jössz vissza. (Meg volt beszélve hogy kb 2 hónap és kijön. Közbe írta semmi baj nincsen és hogy szeret és hogy nincs okom feltekenykedni...)

Két éve vagyunk együtt.

Bocsánat a helyesírási hibákért, telefonról írok.

23N, 22F

2018. okt. 19. 09:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
eszedre*
2018. nov. 21. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!