Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalna benneteket a párotok, együtt maradnátok?
Szerintem ez nagyon sok mindentől függ.
Velem történt már ilyen, és megbocsájtottam neki. De nem bántam meg.23/N
Én ugy vagyok ezzel, hogy egy megcsalás elég! Ha szeretett volna akkor nem csal meg!
Nem érdekel a pia sem.
Egy azaz egyetlen egy kivétel van! Ha erőszak történt.
39 éves nő vagyok..
Meg lehet bocsájtani. Tudni kell az okokat, le kell ülni megbeszélni. Annak idején mi is belekerültünk egy mókuskerékbe, és egy kollégámtól mindent megkaptam, amit a páromtól nem. Kedves szavakat, beszélgetéseket... és igen, én voltam az, aki félrelépett.
Mai napig vallom, ha nem történt volna meg, már nem lennénk együtt, olyan hullámvölgyben voltunk akkor.
De így ez mindkettőnket ráébresztett valamire... hogy mennyire szeretjük egymást, és hogy nem akarjuk egymást elveszíteni. Azóta is együtt vagyunk, már 19 éve.
Nem, kiadnám az útját.
Már anno megtették velem, próbáltam esélyt adni, de az állandó félelem, tüske, bennem maradt, nem bíztam benne többé.
32/N
engem nem érdekel, az hogy miért és nem érdekel a körülménye sem.
Ha megcsalt megcsalt ennyi! Lehet távozni. Ha valóban ugy szeret mint ahogyan majd könyörög utána akkor nem csalt volna meg.
és mint egyik válaszoló írta is "csak akkor nem ha erőszak történt"
5-ös vagyok, írok megint, le lehet újra pontozni (bár sose értettem, miért baj, ha valakinek ellentétes a véleménye, de hagyjuk...)
Tehát: nem mindegy, hány évesek vagytok, milyen régóta vagytok együtt, mennyire szeretitek egymást, és főleg, hogy miért csalt meg... Tőlem is kérdezte elsőként a férjem.
Ha csak megkívánta a másikat, akkor mehet... ha szerelmes lett másba, akkor is!
De ha leültök megbeszélni, és úgy látod, igen, te is hibás vagy abban, hogy kifelé tekintett, akkor orvosolni kell a kiváltó okokat! És igen, meg lehet bízni benne ezután, de ez nem megy egyik napról a másikra!
Nagyon fontos: miután megbeszéltétek, és mindketten mindent megtesztek a kapcsolatért, SOHA többet nem szabad szóba hozni, vagy a másik fél orra alá dörzsölni!
Hogy mennyi idő? Egyénfüggő... Nálunk jópár hónap volt, sose mondta, de éreztem... Van, akiben örökre megmarad a tüske.. az nem is bocsájt meg igazán, azt kár erőltetni..
A megbocsájtás soha nem tudatos... Hiába mondod, hogy megbocsájtottál, ha belül nem úgy érzed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!