Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal a barátnőm, te hogy gondoljátok ezt?
A helyzet a következő lenne:
Egy éve vagyunk együtt és eddig minden jól ment köztünk,szerelem,szex stb. minden jó volt nem volt vita se semmi ilyesmi csak néha néha,de akkor is jól kezeltük,aztán ugye jött a névnapom és szeretett volna vásárolni valami kis dolgot nekem,és ugye erre elhívott valakit,szépen el is mentek aztán vettek ezt azt ketten,utána a "barátnőm" megkérdezte a sráctól hogy mivel hálálhatná ezt meg hogy eljött vele? Erre a srác mondta hogy menjenek inni egy sört,és hát ugye elmentek aztán mikor a "barátnőmmel" találkoztam akkor valami piszok részeg volt és bűzlött a piától,de erről nem mondott semmit hiába közeledtem felé csak taszított,aztán erőt vett magán és megmondta hogy a srác vette neki sorra az italt és leitatta és ugye csókolózott vele és ült az ölébe,de ezt mind úgy hogy nem akarta és ellenkezett és ilyenkor jöttek a barátnői és elvitték őt,ezt megbeszéltük meg stb higgadtan és elnéztem neki ezt mert szeretem,aztán eltelt 2 hónap és írt neki egy régi ismerőse aki természetesen fiú,ugye elhívta öt inni de mondta hogy nem megy meg stb,aztán eltelt egy kb 2-3 nap és belenéztem a telefonjába mert írt a srác hogy "oké nem mondok neki semmit" és hát meglepődtem muszáj volt megnézem és vissza olvastam hogy megbeszélték mikor megy át hozzá és hát ittak hajnalba és nála aludt egy 2-3 óra hosszát(ez hajnali 2 volt) és ugye ígérgette nekem hogy nem ment el oda nem is volt ott meg stb,mondom oké,de amint ezt megláttam nagyon nagy dűh elkapott és elmentem tőle,aztán kibékültünk "valamennyire" és mondta hogy nyugodtan olvassam el miket szokott beszélni a fiúkkal meg stb,nem akartam de ezek után már nem bíztam benne annyira,és hát elolvastam mindent és láttam hogy néhány lány ismerőseinek írta hogy van aki tetszik neki,az egyik osztálytársa az,mert jófej és cuki és én arra jó vagyok neki hogy lefeküdjön velem meg stb,és lenne a helyemre egy másik mert jól nézki és tetszik neki és szoktak "hülyéskedni"és itt elégeltem meg az egészet és elmentem.
Szerintetek igazam lehet hogy valóban megcsal/megcsalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!