Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondoljátok, hogy néha nem árt belenézni a másik telefonjába, mert érdekes dolgok derülhetnek ki?
Nem. Akinek normális, szerető kapcsolata van, és hajlandó némi munkát belefektetni mindkét fél, ott kialakul egy párkapcsolati biztonság. Hogy tisztában vagyok vele, hogy neki én kellek, és tök mindegy hány ember akarja felszedni, nem fogja érdekelni. És amíg ez a kapcsolat jól működik, mindkét fél megkap mindent, amire egy kapcsolatban szüksége van, addig nem fog félrelépni.
A másik dolog az a magánszféra. Ami kijár mindenkinek. Én is beszélgetek férfiakkal (munkatársak, barátok, párom barátai stb), ő is beszélget nőkkel. És ez rendben is van. Mellesleg nem dugdossuk egymás elöl a telefont se, de ettől függetlenül nem nézünk bele a másikéba, ha nem kéri vagy nem mutat éppen valamit. És szerintem ennek így kéne múködni. Meg még mindig azt mondom, hogy senki nem hülye. Nyilván érzi mindenki, hogyha a párja már nem úgy viszonyul hozzá, vagy a kapcsolatban problémák vannak (akár szexuális téren, akár máshogy).
Jaj, álszenteskedés lvl 100000.
Ilyenkor ki is szoktátok magatokra verni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!