Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl aggódom ezt a dolgot?
Bármekkora is az ágy, én megágyaznék magamnak a földön.
32/f
Bármekkora is legyen ágy, tudomásul venném, hogy vendég vagyok, szóval kitalálnék valami alternatív de jobb megoldást. Pl. megágyazok a földön, veszek egy matracot... Stb
A barátod pedig szintén így kellene gondolkodjon, csak nyilván udvariasságból fordítva, ahigy az előttem szóló férfi is tette.
Neked viszont meg kellene beszélned vele, ha ennyire agódsz.
21/L
Nem aggódod túl a dolgot, a leírtak alapján nagyon gyanús, hogy egy ágyban fognak aludni és nem csak aludni.
Ha a barátod tisztel téged egy kicsit is, akkor fel se merülne az, hogy egy másik nővel egy ágyban aludjon. Meg az se, hogy édes kettesben egy hetet együtt "csavizzanak".
És végül a legfontosabb, férfi és nő között nincs barátság, hiába hiszik sokan az ellenkezőjét. Az egyik fél mindig többet szeretne barátságtól, és ha adódik egy lehetőség, akkor élni fog vele.
Gondolom a parod is fiatal
Ferjemnek is van gyerekkori lanybaratja
Szo szerint együtt nöttek fel,szomszedok voltak
De az volt az elsö h bemutatott neki.
A csajnak es azota komoly kapcsolata van.
Most voltunk naluk 4napig mert több100 kilometerre vannak
En az elejetöl ismerem,es nagyon joban vagyunk
En tudom nincs mitöl tartanom
Te ismered a csajt?
Mert ha meg be sem mutatta aggodnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!