Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek túl aggódom ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl aggódom ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Februárban barátom legjobb barát barátnője Magyarországról 1 hetet jön ki barátomhoz, náluk alszik, nemtudom hol mert nekik csak egy nappalijuk van, de kétlem ott aludna a lány, barátomnak meg nagy francia ágya van szobájában. Ide oda akarnak majd menni csavizni, londonba beakarja vinni meg ilyenek. Gyerekkora óta ismerik egymást. És barátom üzenetében meg volt olyan hogy küldött képet az ágyáról és lány írta jó nagy majd alszunk itt akkor 😂. 18L
2018. okt. 6. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
2%
Jaj drága,ha ennyire stresszelsz ezen,akkor nem igazán van bizalmad a barátod felé. Ha viszont így van,akkor beszélj vele,és mondd a félelmed jobb mint ha magadban rágódnál,vagy utánuk kutakodnál a későbbiekben. Au revoir
2018. okt. 6. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem most aludj szépen,jóéjt.
2018. okt. 7. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Bármekkora is az ágy, én megágyaznék magamnak a földön.

32/f

2018. okt. 7. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Bármekkora is legyen ágy, tudomásul venném, hogy vendég vagyok, szóval kitalálnék valami alternatív de jobb megoldást. Pl. megágyazok a földön, veszek egy matracot... Stb

A barátod pedig szintén így kellene gondolkodjon, csak nyilván udvariasságból fordítva, ahigy az előttem szóló férfi is tette.

Neked viszont meg kellene beszélned vele, ha ennyire agódsz.

21/L

2018. okt. 7. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem aggódod túl a dolgot, a leírtak alapján nagyon gyanús, hogy egy ágyban fognak aludni és nem csak aludni.

Ha a barátod tisztel téged egy kicsit is, akkor fel se merülne az, hogy egy másik nővel egy ágyban aludjon. Meg az se, hogy édes kettesben egy hetet együtt "csavizzanak".

És végül a legfontosabb, férfi és nő között nincs barátság, hiába hiszik sokan az ellenkezőjét. Az egyik fél mindig többet szeretne barátságtól, és ha adódik egy lehetőség, akkor élni fog vele.

2018. okt. 8. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
De jó lenne egy olyan világban élni, ahol csak legyintünk, “jaj, te kis buta”. A valóság az, hogy a barátod a kiscsajt jópárszor fa.zrahúzza vagy már meg is volt egy párszor. Majd idővel megtanulod, hogy nő és férfi között nincs barátság. Idővel az egyik fél többet akar.
2018. okt. 8. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolom a parod is fiatal

Ferjemnek is van gyerekkori lanybaratja

Szo szerint együtt nöttek fel,szomszedok voltak

De az volt az elsö h bemutatott neki.

A csajnak es azota komoly kapcsolata van.

Most voltunk naluk 4napig mert több100 kilometerre vannak

En az elejetöl ismerem,es nagyon joban vagyunk

En tudom nincs mitöl tartanom

Te ismered a csajt?

Mert ha meg be sem mutatta aggodnek

2018. okt. 10. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nmmegcsalt vagy megfog csalni.
2018. nov. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!