Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl aggódom a dolgot, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl aggódom a dolgot, vagy biztos nincs ki a 4 kerekem? Önző vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit molett vagyok, de amúgy kifejezetten szép arcom van azt hiszem, elég jól öltözködök a lehetőségeimhez képest, könnyen teremtek kapcsolatot, szeretek beszélgetni, mégis ha egy igazán helyes férfiú, aki IGAZÁN tetszik nekem, a közelembe kerül, egyszerűen képtelen vagyok flörtölni vele, ill. magamat adni...

Valahogy mindig az olyanok mellett kötök ki, akik nem kifejezetten, vagy egyáltalán nem helyesek, és van valami komoly lelki sérülésük.

Pálya kezdő szoc. munkás vagyok, elég hogy a munkámat azzal töltöm, hogy másokon segítek, szerintem nem kéne még a magán életemet is 100%-osan ezzel töltenem.

Önző vagyok? Öntelt? Mit csináljak? Én vonzom be az ilyen férfiakat? Hogy ne tegyem? Adjatok tanácsot!

24/L

2009. nov. 10. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
ebben nem igazán tudok segíteni. valahogy a gátlásaidat kén elvetkőzni mikor a kiszemelt pasival szembe kerülsz.
2009. nov. 10. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindig keresed (akaratlanul is), hogy van e valami lelki baja. És sokkal több embernek van, mint ahány mutatja, ezt te jobban tudod nálam, a munkádból kifolyólag :)

Nekem is van problémám, de nem mondom senkinek, csak ha kifejezetten rákérdez valaki.

Mondjuk egy párkapcsolatban úgyis egymást támogatják a felek, úgyhogy ezt sehogy se fogod tudni teljesen kizárni. Én azt mondom, ha megismersz valakit, ne oldd meg helyette a problémáit, igenis oldja meg maga. De attól még meg lehet hallgatni, és ugyanúgy kialakulhat belőle bármi, ha nem viszi túlzásba, és te is türelmes vagy vele.

Azzal mi a baj, hogy kicsit molett vagy? Attól még lehetsz szép, és akinek tetszel, egyáltalán nem fogja bánni :) Legalábbis én biztosan nem, de gondolom nem csak én vagyok így ezzel.

25/F

2009. nov. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!