Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak én aggódom túl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak én aggódom túl a dolgot, vagy ez tényleg gáz?

Figyelt kérdés
Van egy viszonylag új kapcsolatom (1 hónapja járunk), és nem tudom, tetszem-e a srácnak. Nem szokott felhívni, viszont minden nap elég hosszú és tartalmas íméleket írunk egymásnak. Ha együtt vagyunk, jól érezzük magunkat, de nem szokott bókolni, nem mondja, hogy hiányzom, vagy kedvesem és ilyesmiket. Elég hasonló a szemléletünk a világról, azt mondta, nem volt még olyan barátnője, akivel ennyire jól meglett volna. De valahogy nem érzem, hogy hiányzom neki. Túl sokat várok egy hónap után?
2011. ápr. 22. 19:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ajándékokat szokott adni, saját maga csinál nekem ezt- azt.
2011. ápr. 22. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Légy türelmesebb! Majd kiderül.
2011. ápr. 22. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki másképp mutatja ki az érzelmeit, ő így.

Az mutatja, hogy gondol rád, hogy akkor is időt fordít a neked készített ajándékra, ha nem vagy ott, töri a fejét, mit készíthetne, stb.

Ez legalább úgy mutatja ezeket, mint egy bók, vagy egy "hiányzol".

Te inkább szavakban szeretnéd ezt megkapni.

Nyugi, nem kell aggódni, idővel megtanuljátok a másik hogy mutatja ki az érzelmeit, és jobban egymásra hangolódtok.

Addig te is kérdezheted: "hiányoztam?" Meg te is mondhatod ezeket neki.

Így rájön, hogy te erre is vágysz. :)

Az miért nem számít bóknak, hogy soha nem volt még barátnője, akivel ilyen jól érezte magát, mint veled? -> Te vagy a legjobb!

Semmi gond, szerintem. Csak még tanuljátok egymást. :)

2011. ápr. 22. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Még csak egy hónap, biztosan alakulni fog a helyzetetek.

Légy türelmes biztosan még tapogatózik, és az nem semmi, hogy készit neked valamit sajàtkezûleg.

2011. ápr. 22. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak olyan nehéz, mert a volt barátom totál tönkretett lelkileg, nem tudok bízni, folyton az jár a fejemben, hogy beleszeretek, és faképnél hagy. De folyton tervez közös programokat, a barátainak is szeretne bemutatni, csak valahogy nem az az érzelmes típus, vagy nem úgy mutatja ki, ahogy pl. én. De én meg nem mondom neki, hogy 'hiányzol', amíg ő nem mondja...
2011. ápr. 22. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem érzelmes tipus? akkor mi a gond? programokat tervez, bemutatni készül, szerintem semmi gáz. kicsit túlparázod a dolgot!
2011. ápr. 22. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
már nem azért de szerintem az után kellene összejönni miután megtetszettetek egymásnak, nem összejönni és várni a csodát..
2011. ápr. 24. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
én is hasonló vagyok de már ismert annyira barátnőm mikor összejöttünk hogy tudta ezeket rólam... bár megbeszéltük h kicsit lelkisebb is legyek mert ez jobb neki így! azóta kicsit többet modnom neki h szeretlek meg minden de ő ink érzi mint hallja és több mint fél év összejött így mindenki más... ezt tartsd ezelőtt
2011. ápr. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!