Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez, vagy csak én aggódom túl a helyzetet?
Sziasztok! Párommal 4 hónapja vagyunk együtt, ő 32 éves, és úgy talált rám Facebokoon egyik ismerősöm (volt csoporttársam) ismerősei közt és bejelölt én meg megkérdeztem minek köszönhetem a jelölést, és elkezdtünk beszélgetni, majd találkoztunk és egymásba szerettünk, s azóta is együtt vagyunk boldogan! Igen ám, de neki van egy fura szokása, az, hogy olyanokat jelöl be Face-n, akiket még sosem látott, és nem tudom, hogy ez mennyire normális. Ti párotok is szokott ilyeneket csinálni? Azt mondta, hogy csak gyűjteni szeretné az ismerősöket, barátokat! Valóban létezik egy effajta "szenvedélybetegség", hogy ismerősök gyűjtése? Én mondtam neki, hogy bőven elég az a 800 ismerős, amennyi neki van, hiszen nekem is már 500 van, és nem jelölgetek nagyon tovább, de azokat mind láttam már személyesen is, vagy valamilyen kapcsolatban álltam vele, nem pedig csak úgy bejelölgettem őket! Szóval szerintetek ez így normális, vagy hallottatok már ilyenről, hogy mások is csak úgy jelölgetnek? Várom a válaszokat, előre is köszi!
25/N
hát én is ismerek egy két személyt...vagyis ők jelölgetnek engem (nem sok, csak egy kettő)
de az én barátom, meg pont az, hogy ha nem ismeri az illetőt aki bejelöli, vagy nem ugrik be neki, hogy ki az , akkor mindig megkérdezi tőle.
> Normális ez, vagy csak én aggódom túl a helyzetet?
Nem normális.
> Valóban létezik egy effajta "szenvedélybetegség",
> hogy ismerősök gyűjtése?
Létezik. Elég sok embernek van ilyen elmebetegsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!