Aggódom! Komoly gondról lehet szó vagy csak a félelmeim miatt fogom fel ennyire drasztikusan a helyzetet?
Figyelt kérdés
A problémám a következő. Január óta gyakori vizelési inger keseríti meg a mindennapjaimat. Ugyanis szilveszterkor kicsit "elengedtük" magunkat és úgy gondoltuk mi szembe tudunk szállni a hideggel. :) Persze ez most már közel sem olyan vicces mint akkor volt. A lényeg, hogy sok időt töltöttünk elég lengén öltözve (bulizós ruhában) a hidegben. (Felelőtlenség volt, tisztában vagyok vele.) Ezután a januári hónapban kimaradt a menstruációm és azóta is zavaros a ciklusom. Hetekkel ezelőtt kezdett el fájdogálni a petefészkem a bal oldalon és megtapogattam az első fájdalomnál és egy igen kemény "nyúlvány" szerű valamit fedeztem fel és nagyon megijedtem, hogy mi lehet az. Naponta többször is előfordul, hogy apró kis nyilalásokat érzek a petefészkemnél és ha épp nem érzem azt a kemény dolgot akkor a hasam van nagyon felpuffadva és rendszerint a bal oldalon sokkal látványosabban mint a jobb oldalon és sokkal keményebben is. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez de nagyon megvagyok ijedve és szeretnék felkeresni egy szakembert, de előtte gondoltam megkérdezem itt is hátha vannak olyan emberek akik már tapasztaltak hasonlót! Szeretném ha azok akiknek már volt ilyen jellegű problémája, megosztanák velem az eddigi tapasztalataikat! (Egyébként a szilveszteri történetet csak azért tettem hozzá, hogy hátha a hideg kavart be valamit ill. az, hogy sokat mászkálok hideg kövön mezitláb és ez szilveszterkor is előfordult azzal a különbséggel, hogy akkor harisnyazokni volt rajtam.) Tudom, hogy emiatt sokan a fejükhöz csapnak majd, hogy hogy lehetek ennyire felelőtlen és én ezzel tisztában is vagyok ... Már nagyon megbántam, hogy ennyire buta voltam most, hogy viselem a következményeit! Előre is köszönöm a válaszokat! 18/L2009. máj. 3. 21:37
1/6 anonim 

válasza:

Hát valószínüleg egy felfázásnak indult,és ráhúzódott talán a petefészkedre is.Mielőbb orvost ajánlok.Nekem egyszer olyan hólyaggyuladásom lett,hogy vért pisiltem 3-4 napig..azt ne várd meg..vagy hogy valami más szövődménye legyen. Ezzel nagyon kell vigyázni,mert ha nem tünik nagyon komolynak,akkor is ki kell kezelni,pont ezek miatt az áthuzódó gyulladások miatt!Mielőbbi jobbulást kivánok
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Olvastam egy internetes oldalon, hogy a petefészek megnagyobbodását akár daganat is okozhatja. Remélem erre nincs sok esély! Nem tudom, hogy mennyire van megnagyobbodva csak azt tudom, hogy a bal oldalon érzem azt a kemény kis valamit ami eléggé hosszúnak tűnik a jobb oldalon viszont nem. Sokszor nyilal és fáj ... Annyira félek, hogy valami komolyabb gond lehet. :(
2009. máj. 3. 21:47
3/6 anonim 

válasza:

Ne a legrosszabbra gondolj, de azért tanulj a hibádból. Keress fel egy nőgyógyászt mielőbb, lehet hogy a petefészked gyulladt be.
4/6 anonim 

válasza:

Szia!
Úgy gondolom, kicsit sokáig vártál. Mielőbb menj el egy nőgyógyászhoz, aki alaposan kivizsgál.
Ja, és nem kell egyből a legrosszabbra gondolnod!
Jobbulást!
5/6 anonim 

válasza:

Hát szilveszter már jó régen volt! lehet, hogy szépen begyulladtak a petefészkeid! Minél előbb kezeltesd magad, a szövődmények súlyosak lehetnek!
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem éreztem fájdalmat a petefészkeimnél de azóta már voltam nőgyógyásznál még februárban de akkor nem találtak semmit. Az elmúlt pár hétben kezdtem el fájdalmat érezni ill. azt, hogy ott van valami ami eddig nem volt ... De mivel szükség van rá kénytelen leszek újból elmenni ... Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2009. máj. 4. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!