Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én több mint 1 éve vagyok egy olyan kapcsolatban, ami nem mondhato szépnek mivel a férfi egy élettársi kapcsolatban él. Továbbiakban a kérdésem, ki mit tenne?
A barátod bele van kényelmesedve a kapcsolatába.Lusta, gyáva változtatni, és az érzelmei sem elég erősek feléd, hogy ezt meglépje.Várhatsz rá, de gyanítom, hogy a hátralévő életedben mindig újabb és újabb kifogásokat hallgathatsz majd tőle, hogy miért is nem lép.
A nem enged el-be meg ne láss bele többet, mint ami van.Kereshetne új játszótársat, ha te lépnél le véglegesen.Ezt elszeretné kerülni, mert micsoda energia, idő új szeretőt találni, akivel lehet megint menőzni a haverok előtt, hogy ő mekkora kan.Anyukája meg valószínűleg az a típus, akinek mindegy hogyan, de boldog legyen a kisfia.Ébredj fel kérdező, vedd le a rózsaszín szemüveget, mielőtt elszalad az életed egy ilyen lényre.Nem lenne egy főnyeremény, ha odaköltözne hozzád bármennyi időre is.Te vennéd át a mostani élettárs szerepét, a fő háremhölgy "megtisztelő" címét.Erre vágynál?Szerintem nem, de mellette csak ez jutna.
Nekem ilyenkor mindig csak az jut eszembe, hogyha ezt valakivel megtette, akkor vajon velem nem fogja? Én más vagyok/leszek neki?
Hát nehezen bíznék benne...
Es meg is fogja..
Hiszen joga van a boldogsagra szerinte es szerinted is.
De ezt tudja a valaszolo
Ha o beteg depresszios szegeny rosszkedvu lesz akkor ferjet elengedi hiszen joga van boldognak lenni.
Omzo szomoru vilag csonka csaladokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!