Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugo212 kérdése:
Miért nem gondol a másikra, amikor megteszi?
Figyelt kérdés
Ha valaki félrelép, és közben (vagy előtte, amíg ezt összeszervezi) egyszer sem szólal meg a lelkiismerete, az miért bánja meg és érez utána rögtön bűntudatot?2018. okt. 1. 17:20
11/15 anonim válasza:
De gondol! Zakatolnak a gondolatok körülötte! De az ösztön felülírja.. és akkor már csak magára gondol..
12/15 anonim válasza:
Nekem egyszer sem volt bűntudatom. Sőt. Eszméletlenül izgató volt a szex a férjemmel, az ex után 30 perccel... Kövezzetek!
13/15 anonim válasza:
#10 Ezt én is így gondolom. Próbálkozott már nálam foglalt pasas ezzel így. És hidd el, ő nem csak qrásra vágyott, hanem törődésre, gyengédségre, amit otthon nem kapott meg, mert a neje leszarta a vágyait. Szerintem is a megoldás a kapcsolatból kilépés, de ő ahhoz gyáva volt.
Ezt csak azért mondtam, a dolog nem egyoldalú. Nem mindig csak a megcsaló és a szerető a hibás.
14/15 anonim válasza:
Aki megcsalja a másikat, annak jellemzően a saját vágyai, boldogsága a legfontosabb, és nem érdekli, hogy milyen következményei lesznek a megcsalásnak a párjára nézve, ha kiderül.
15/15 anonim válasza:
Én utána sem bántam meg, sőt ... úgy gondolom hogy nagyon helyesen tettem, életem legszebb szakasza volt az az év.
A feleségem egy rohadtul önző egoista nő volt, havi egy szex az ő kívánsága szerint csak és kizárólag az ő örömére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!