Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiléptem egy megalázó kapcsolatból. Zsarolva voltam érzelmileg és szexuálisan alázva. Van valami könyv vagy bármi ami segíthet? Nagyon nehéz és magam alatt vagyok.
Rajtad múlik, mennyi idő. Egyébként én első körben azt tanácsolom, hogy nézd vissza ezt az időszakot, és nem rosszindulatból mondom, de alaposan járj utána, hogy tényleg mi tartott mellette, mert ott lesz a megoldás is, vagy legalábbis a megoldás egy része, arra, hogy továbblépj, új életet tudj kezdeni, és ne lépj bele megint egy ilyen gödörbe.
Ha szükségét érzed, esetleg pszichológussal is kitárgyalhatod, hátha segít meglátni olyat, amit te észre sem veszel.
Tom Neale: Egyszemélyes sziget.
Viccen kívül imádom olvasni kéthavonta legalább egyszer. Lakatlan sziget, szörvájv mód, nincs nő, nincs sírás... maga a mennyei paradicsom.
Ne törődj vele, hogy mennyi idő. Adj időt a gyásznak, ne siettesd magad! Természetes, ha sokáig tart kiheverni egy ilyet.
Fontos, hogy tanulj a hibáidból, és csak olyan emberek társaságát keresd most, akik őszintén szeretnek és építenek téged. Randizni még nem ajánlott, bárki is hívjon el.
Ha pedig nagyon nem tudsz egyedül megküzdeni ezzel, akkor tudd, hogy pszichológus segítségét kérni egyáltalán nem gyengeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!