Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői kapcsolatból később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból később boldog párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olvastam, hogy azoknak a viszonyoknak, amik miatt felbomlanak házasságok,kb.20%-a lesz tartós később. Apámnak 4 évig volt szeretője a szüleim házasságában, 15 évvel a válás után még együtt vannak.(Bár nem tűnnek különösebben boldognak.) Milyen tapasztalataitok vannak ebben?

2018. júl. 19. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

Brittudósok szerint GERINC.

:D

2018. júl. 19. 20:20
 2/17 anonim ***** válasza:
13%
15 évvel (!) a válás után együtt vannak, de szerinted nem boldogok. Aha, hiszek neked. :) Gyanítom, hogy neked az fáj, hogy anyáddal közel sem voltak együtt ennyit...
2018. júl. 19. 20:26
 3/17 A kérdező kommentje:
A szüleim 22 évig voltak házasok ( 4 év együtt járás után házasodtak), egyáltalán nem boldogan. Szerencsére ezt már mindenki feldolgozta a családban. Természetesen nem örül az ember, ha a szülei házassága nem működik, de ebben az esetben egyértelműen a válás volt a megoldás. A kérdésem nem erről szól. Csak miután olvastam ezt az adatot (egy női hetilapban), kíváncsi lettem mások tapasztalatára a témában. A környezetemben ezen kívül nem igazán van példa.
2018. júl. 19. 20:36
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Van akinek bejön, van akinek nem. Az exférjemnek nem jött be. Mikor elmúlt a rózsaszín köd, akkor rájött, hogy a csaj egy követelőzős, hisztis liba, aki csak lehúzza. Később talált egy normális nőt, aki a közös gyerekünket sem utálja. Van aki meg boldogan él az új választottjával. Bár én nőként nem tudnék megbízni olyan férfiban, akiről tudom, hogy hűtlen és gond nélkül hazudozik.
2018. júl. 19. 20:41
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Exemnek bejott,ha a megcsalasos idoszakot is belevesszuk, 6eve vannak egyutt,hazasok,gyerekuk van.
2018. júl. 19. 20:54
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem ritka az ilyen, mivel a szerető elsősorban szexre kell, és nem akarnak többet tőle a házasságban élő felek. Emiatt van a sok kamu duma, hogy a gyerek, vagy valami más miatt nem válhatnak el... De ha van mögötte érzelem is, és válásra is sor kerül, akkor elképzelhető, hogy jó kapcsolat legyen belőle, hisz nem zsákbamacskát vesznek.

Én a helyedben örülnék annak, hogy párt talált magának, és nem kell a válás után szomorúan, magányosan leélni az életét. Mindenkinek jár a boldogság. Gondolom, te se szeretnéd magányosan leélni az életed csak azért, mert pl. a szüleidnek az lenne a kényelmesebb.

2018. júl. 19. 21:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A szüleimnek egyértelműen jobb lett a válás után,mindketten sokkal boldogabbak, mint együtt voltak.(Anyám a válás után 2 évvel talált sokkal jobban hozzáillő párt.) Természetesen ez nekünk, gyerekeiknek is jó, hiszen nyugalom van. A tesómmal mindketten tartjuk a kapcsolatot mindkét "új családdal". Amúgy azért nem tűnnek Apámék olyan tökéletesen boldognak, mert az új feleségét is megcsalta. De ők együtt maradtak és végülis jobb a kapcsolatuk, mint a szüleimé volt.
2018. júl. 19. 21:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan kapcsolat, ahol beválik, de többnyire nem, és okkal.

Vegyük a félrelépő felet: gond van, nem otthon tesz rendet, hanem keres mást. Ez egy olyan minta, amin nehéz változtatni.

A szerető: pontosan tudja, hogy a párja hűtlen, milyen kifogásokkal lépett le otthonról.

A kettő kombinációja eleve robban. Az állandó féltékenykedés, ellenőrzés rontja a kapcsolatot, tehát keres boldogságot máshol, amíg gyorsan le nem bukik.

Sok esetben hosszú évekig házasok voltak, aminek rengeteg kisebb-nagyobb jó része volt, még több megszokással. Jön a példálózás: az ex ezt így főzte, azt úgy hajtogatta, ilyen öblítőt vett, olyan tésztát. Csak az a jó. Jön a sztorizgatás: nyaralásokról, karácsonyokról, a gyerekekről, itt is volt már vele, ott is, minden megtörtént már velük is, csak azt megszépíti az idő.

Ha még gyerek is van, aki minden második héten ott rontja a levegőt, az végképp beteszi a kaput. Egyrészt igen ritka, hogy a családrombolót kedvesen fogadják. Másrészt örökké bejáratos lesz általa az ex az életükbe.

Ezek miatt van, hogy az új kapcsolat rosszabb is, mint a régi, pedig annak is megcsalás, válás lett a vége.

A gyors szakítást az is segíti, ha az elhagyó reméli, hogy még visszasomfordalhat az exéhez, legalább a gyerek miatt.

2018. júl. 19. 22:53
 9/17 A kérdező kommentje:
Kedves utoljára válaszoló! Nagyon jól összefoglaltad a szempontokat minden oldalról. A cikk,ami alapján a kérdést kiírtam, hasonló okokat ír.Főleg az exszel közös gyerekeket említi. Én ezt kicsit furcsálltam, mert Apám eléggé leredukálta velünk a kapcsolatot a béke kedvéért. Az új feleséget azért zavarja Apám múltja, tehát van alapja mégis a cikknek is. Ezen mi amúgy túllendültünk a tesómmal, jól elvagyunk velük. Érdekes Anyám párját nem zavarjuk és kifejezetten jó a viszonyunk, meg az exétől való gyerekével is. Talán mert ők úgymond tiszta lappal indultak, nem megcsalásból. A helyzetet persze megkönnyíti, hogy minden gyerek felnőtt már és saját élete van, plusz mindenki messze lakik egymástól. :) Köszi mégegyszer!
2018. júl. 20. 09:31
 10/17 anonim ***** válasza:

A környezetemben akikről tudok, senki nem maradt együtt azzal, akivel csalta a feleségét.

Hasonlóan jártam, a volt férjem szeretője 3 hónapos viszonyban " véletlenül" teherbe esett.2 éve együtt vannak.Megkezdődtek a problémak a kapcsolatukban.Majd elválik, hogyan tovább.

Utolsó hozzászólóval maximálisan egyetértek.

Érdekes az is, amit egy férfiismerősöm mondott, hogy a legtöbb férfi visszamenne az exhez.

2018. júl. 20. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!