Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői kapcsolatból később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból később boldog párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olvastam, hogy azoknak a viszonyoknak, amik miatt felbomlanak házasságok,kb.20%-a lesz tartós később. Apámnak 4 évig volt szeretője a szüleim házasságában, 15 évvel a válás után még együtt vannak.(Bár nem tűnnek különösebben boldognak.) Milyen tapasztalataitok vannak ebben?

2018. júl. 19. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolso,ismeros...:(

Terhesseget hazudott az en ferjem exnoje is,de ezzel se sikerult megfogni...majd hirtelen " elvetelt" szegeny...nem jott ossze neki ez a terve se.

Nalatok meglett a gyerek? Ossze is hazasodtak...?

Nem jott be nalunk a terve,mert mi ujra osdzejottunk,o meg visszasomfordalt acparjahoz,es szult neki egy 3. gyereket is...

2018. júl. 20. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Az en exem 5 evig csalt:/// Elvaltunk! Azota is egyutt vannak ,ennek mar 7 eve,en ugy hallom boldogok.
2018. júl. 20. 17:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Látom van példa sikeres és kevésbé sikeres szeretői kapcsolatra is. Szerintem az ilyen kapcsolat eleve "terhelten" indul,az alapkapcsolat problémái azért nagyrészt a felek személyiségéből fakadnak szerintem és azt nem lehet magunk mögött hagyni. Plusz gondolom az új felek közti bizalomnak sem kedvez. Én azt látom Apámékon,hogy nagyon ügyelnek, hogy mutassák kifele a boldogságot, van bennük egy olyan "megfelelés", hogy lássák mások, hogy lám megérte ezért az igazi szerelemért felrúgni a rossz házasságot. Annak idején ugyanis a környezetünk, ismerősök, tágabb család nagyon nem nézte jó szemmel, mikor kiderült a viszonyunk. Szerintem a rossz, tényleg menthetetlen házasságnak tényleg véget kell vetni, de nem feltétlenül ìgy. Részünkről is elég nagy rugalmasság kellett, hogy Apámmal megmaradjon a jó viszony.
2018. júl. 20. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:

11-es igen, nálunk összeházasodtak, és a mi közös gyerekünkkel alig foglalkozik az ex. " Rövid pórázon " tartja a nő, amitől szenved., De ez legyen az ő baja.

Végre talpra álltam , de várom az élettől az elégtételt.

2018. júl. 20. 21:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ez is jellemző, amelyik együtt marad, az sem biztos, hogy azért mert annyira boldog, csak szégyelli bevallani, hogy nem jó.Nem mer sem visszasomfordálni, sem egy 3. felé nyitni. Kifelé meg kell a kirakat.
2018. júl. 20. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

3 ilyen párt tudok a környezetemben:

Az egyik egy munkahelyi viszony volt, ott a pasinak felesége és két gyereke volt. Amikor középiskolás lett mindkettő, akkor lépett, és elvált (előtte a viszony már 6 éve tartott). Szóval elvált, és feleségül vette a nőt. Vettek házat, született egy kislányuk. 5 éves volt, amikor az új feleség súlyos beteg lett. Két évet töltött kórházban (több-kevesebb megszakítással), a férfi végig aggódott érte, kitartott mellette. A kislány már felnőtt nő, a szülők pedig együtt vannak, kitartanak egymás mellett, és szeretik egymást (közeli ismerőseim, kollegám a férfi, bár akkoriban elítéltem, hogy csalja a feleségét a kolleganővel).

A másik férfi negyven-valahány évesen egy harmincéves mozgáskorlátozott (!) kolleganőért hagyta ott a feleségét, és a már nagy gyerekeit. Szintén feleségül vette a kis nőt (aki amúgy fordító-tolmács, szép arcú, és kedves). Tolószékben volt az esküvőn a menyasszony (ő is kolleganőm volt, egy későbbi munkahelyemen). Ők is együtt vannak még, 22 év telt el azóta.

A harmadik egy lánykori barátnőm, nős pasival szűrte össze a levet, majd ikreket szült neki. Pasi elvált (óvódás gyerekei voltak), otthagyta a családját, elvette a barátnőmet. De pár év után (tán a közös gyerekeik tízéves korában) továbbállt a pasi.

2018. júl. 21. 11:25
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Az a kapcsolat ami ocsmany hazugsaggal megcsalasal titkolodzasal masik ember atveresere epul az ezt viselni fogja.

Soha nem torlik le rola

A feleknek eszebe fog jutni exel megtette vele is megteheti.

Ez a buntetesuk a tiszta bizalom soha nem lesz jelen

2018. júl. 22. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!