Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretője vagyok a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretője vagyok a pasim haverjának. Mindkettőt szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A kérdés valós, nem kamu!

Január végén jöttem össze a jelenlegi párommal, aki egy nagyon rendes, becsületes, átlagosan helyes de édes srác. Szeret, sokat beszélgetünk, óv engem, meglep apró ajándékokkal, szeretget. Az ágyban viszont már nem bír újat mutatni. Ritkán is szeretkezünk. Egyszerűen minden együttlétünk ugyanaz. Tavasz óta.

Júniusban kezdett nekem irogatni az ő konditársa, aki egy szó, mint száz, szívdöglesztő pasi. Kezdetben nem mertem rá férfiként nézni, aztán elkezdett flörtölve irogatni, később udvarolgatni. Titkos randira hívott, ahol elcsattantak nagyon finom csókok. A mennyekben éreztem magam azonnal, olyan jó volt az izmos felsőtestéhez simulva csókolni az ajkait, miközben átölelt az izmos karjaival. Aztán második talinkon felmentünk hozzá, kicsit iszogattunk és megtörtént. És aznap még kétszer. Életemben nem volt ehhez hasonló pasival dolgom. Mindene tökéletes. A pénisze is, sokkal jobb a párometól.

Július óta folytatunk titkos viszonyt, rendkívül izgalmas, kalandokkal teli a szexuális életünk. Egyik este sétáltunk a Margit-szigeten, bevisz egy bokorba és ott dönget meg. Isteni srác. Imádom. Halkan megjegyzem, a párommal augusztus utolsó napja óta nem is voltunk együtt és nem azért, mert én nem akartam.

Ugyanakkor a szeretőmből hiányzik az a gyengédség, ami a páromban megvan. Hogyha Apumhoz utaztam le Ceglédre, ő lejött velem. Hogy a vonaton végig ölelt, csókolt, szeretgetett. Hogy Valentin napon rózsával várt suli előtt. Szeretem őt is.

Sajnos ez így nem mehet tovább. A párom érzelmileg, a barátja meg fizikailag elégít ki. A legjobb volna mindkettőt egy pasitól megkapni.

Mi tévő legyek? Melyiküket hagyjam el? És hogyan? Segítsetek!

20/N

2018. szept. 27. 18:36
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Ez nagyon csúnya volt!!!:D :D

De, amúgy biztosan nem :):)

2018. szept. 28. 19:56
 32/37 anonim ***** válasza:
67%
Márbneharagudj,de neked egy kicsike kis lelkiismeretfurdalásod sincs?Nem szégyenled magad?Itt kérkedsz,hogy hogyan és hol csalod meg szegény barátodat,meg hogy a másiknak mennyivel nagyobb a cerkája...És még te sajnáltatod magad?Remélem,hogy te is ugyanezt kapod majd vissza az élettől,mint az a szerencsétlen barátod!Egy féreg vagy ám!
2018. szept. 29. 00:22
 33/37 anonim ***** válasza:
33%

"Nagyon megértelek, és én sem tudnék jobb megoldást!

Miért váljak meg attól az embertől, aki a lelki társam?

És miért váljak meg attól az embertől, aki a testi boldogságom garanciája?

Csak azért, mert egy pár impotens hittérítő ezt erkölcstelennek tartja?

Hát nem!

Az életedet neked kell élned és irányítanod!" Akkor miért nem hagyja ott a párját, hogy egy hozzá méltó lányt találjon? Talán a srácnak nincs joga ahhoz, hogy egy hűséges nővel élje le az életét?

2018. szept. 29. 01:30
 34/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy túl okos. Annyi adatot adtál meg eddig, hogy simán felismerhetőek vagytok! :D ebből nagy bukó lesz cicám! :D
2018. szept. 30. 21:13
 35/37 anonim ***** válasza:
76%

hat eleg gaz vagy kisanyam es ezt nokent mondom !!!!

komolyan mondom egy olcso ribi vagy akinek nincs onertekelese...

2018. okt. 5. 00:19
 36/37 anonim ***** válasza:
51%
Ha a jelenlegi barátod,aki rendes veled,mint leírod dobna,mert megtudná ezt az egészet,ami a háta mögött megy,akkor máris nem tűnne olyan jó "kapcsolatnak" a násik sráccal,mert ő élvezi a kis viszonyotok,ahogy te is. Hagyd el a srácot, mérmint a jelenlegi barátod, legyne lelkiismereted és gondolj bele,hogy te,hogy reagálnál,ha ugyanezt tenné veled valaki...
2018. okt. 5. 01:37
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Remélem valaki úgy elphicsház hogy taknyod nyálad véred egybe folyik :)
2018. okt. 5. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!