Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője vagyok a pasim haverjának. Mindkettőt szeretem. Mit tegyek?
A kérdés valós, nem kamu!
Január végén jöttem össze a jelenlegi párommal, aki egy nagyon rendes, becsületes, átlagosan helyes de édes srác. Szeret, sokat beszélgetünk, óv engem, meglep apró ajándékokkal, szeretget. Az ágyban viszont már nem bír újat mutatni. Ritkán is szeretkezünk. Egyszerűen minden együttlétünk ugyanaz. Tavasz óta.
Júniusban kezdett nekem irogatni az ő konditársa, aki egy szó, mint száz, szívdöglesztő pasi. Kezdetben nem mertem rá férfiként nézni, aztán elkezdett flörtölve irogatni, később udvarolgatni. Titkos randira hívott, ahol elcsattantak nagyon finom csókok. A mennyekben éreztem magam azonnal, olyan jó volt az izmos felsőtestéhez simulva csókolni az ajkait, miközben átölelt az izmos karjaival. Aztán második talinkon felmentünk hozzá, kicsit iszogattunk és megtörtént. És aznap még kétszer. Életemben nem volt ehhez hasonló pasival dolgom. Mindene tökéletes. A pénisze is, sokkal jobb a párometól.
Július óta folytatunk titkos viszonyt, rendkívül izgalmas, kalandokkal teli a szexuális életünk. Egyik este sétáltunk a Margit-szigeten, bevisz egy bokorba és ott dönget meg. Isteni srác. Imádom. Halkan megjegyzem, a párommal augusztus utolsó napja óta nem is voltunk együtt és nem azért, mert én nem akartam.
Ugyanakkor a szeretőmből hiányzik az a gyengédség, ami a páromban megvan. Hogyha Apumhoz utaztam le Ceglédre, ő lejött velem. Hogy a vonaton végig ölelt, csókolt, szeretgetett. Hogy Valentin napon rózsával várt suli előtt. Szeretem őt is.
Sajnos ez így nem mehet tovább. A párom érzelmileg, a barátja meg fizikailag elégít ki. A legjobb volna mindkettőt egy pasitól megkapni.
Mi tévő legyek? Melyiküket hagyjam el? És hogyan? Segítsetek!
20/N
Hát a párodat mindenképp, mert jobbat érdemel egy ilyen rihe-rongytól. Ha nem nyitod ki a szádat, hogy neked mi a jó a szexben és mi nem, akkor mit csodálkozol.
Az ilyen ember golyót érdemelne a fejébe, amiért ilyen sz@rházi emberileg.
Inkább keress egy 3.-at és igyekezz nem megcsalni.
Úgy 45-50 évesen, amikor ülsz a budai lakáskádba, és egy macska lesz az egyetlen, akit társadnak mondhatsz, gondolj majd vissza erre, amikor kérdezgeted magadtól, hogy te miért erre a sorsra jutottál, mint amire.
És amikor látod majd, hogy a rendes srácnak, aki neked uncsi jelenleg, családja, gyermekei, felesége van, és ki lett kupálva, nem kicsit, miért boldogabb, és miért nem hagyja el a telt feleségét érted és miért tudja még mindig szeretni, és mellette állni, mikor te mindent-szó szerint mindent elkövetsz, hogy nálad legyen. És te még sem kellesz neki.
5+ Hogy is mondja a Biblia:
Ki-ki aratja cselekedetei méltó gyümölcsét:)
Szoval gyakorlatilag egyiket se szereted es a rendesebbiket meg at is vered.
A szeretod meg nem a haverja az tuti.
A rendes sracot ott kellene hagynod, ha lenne benned egy kis becsulet. Inkabb most fajjon neki, kesobb sokkal rosszabb lesz.
Te meg elvezheted a nagy farkat nyugodt lelekkel.
Ne legyel onzo!!
7 A rendes srác dobta ki, és a történet több mint 20 éves:DD
Csak mivel a kérdezőnek a macskáján kivül csak a net van, ezért a kis kérdéskéjének kreálmányait nem az adott időben teszi ki. Ezzel is az unalmas idejét próbálja agyoncsapni. Mivel máér "kissé" megvénhedt, és már nem úgy megy neki a bolt ahogy eddig-pasik terén, és mert mindig lecserélik:D
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos az elválás nem ilyen egyszerű. A páromon kívül nem igazán vannak barátaim, teljesen magamra maradnék.
A szexuális életünk pedig NEM miattam laposodott el. Engem nem érdekelt az sem, hogy a cerkája is csak átlagos. Mint írtam, ő utasít el engem. Március óta havi 1x szeretkezünk, az is 20 perc. Én érezzem magam kellemetlenül, amiért ő elhanyagol fizikálisan és máshoz kell mennem azért, amit ő nem ad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!