K.Eni kérdése:
Mit jelent, ha egyik agyféltekém sem domináns, vagyis egyenlő arányban (50-50%) használom mindkettőt?
Figyelt kérdés
#agyfélteke #agy félteke
2013. nov. 6. 14:07
2/5 anonim válasza:
ne higgy az elsőnek ...
semmit, azt, hogy mindkettő agyféltekedet egyenlő arányban használod mégis mit jelentene.
3/5 anonim válasza:
Olvastam már olyat, hogy minél kiélezettebb a dominancia az egyik agyfélteke irányában, annál magasabb az illető szellemi fejlettsége, de ez szerintem hülyeség. Több embert is ismerek, akik egyenlő arányban, vagy közel egyenlő arányban használjak a két agyféltekéjüket, egy egyikük sem hülye, sőt. Szóval igazából szerintem sincs különösebb jelentése.
4/5 anonim válasza:
kétkezes is vagy?(azaz mindkét kezed kb. ugyanannyira ügyes, mindkettővel tudsz pl. rajzolni?) bizonyos esetekben koordinációs zavart eredményezhet, bár ez inkább a keresztdominanciánál fordul elő(ez egy kicsit engem is érint, de nem zavar be nagyon). amúgy sokk híres ember volt kétkezes, nincs ezzel semmi baj. nem olyan gyakori, de azért vannak így egy páran.
5/5 anonim válasza:
Nekem is 50-50%. De nem tudom h kétkezes vagyok e, mert írni csak jobbal tudok, minden mást viszont ballal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!