Ha egy DeLoreanbe 2 fluxuskondenzátort teszünk be 2 időáramkörrel és mindkettőt 2 különböző időpontra állítjuk be és így gyorsulunk fel 88 mérföld per órára, akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 11:17
1/9 anonim válasza:
Az kevés.
Amúgy a mai időgépek már hibajelet adnak ilyenkor. A régebbiek még átlagot számoltak.
2/9 anonim válasza:
Az időáramkörtől függ...
Linkeld be a kapcsolási rajzát!
3/9 anonim válasza:
Szerintem akkor nem stájgol a dózni.
De kérdezd a profi időutazóktól, a világtalálkozójuk múlthét csütörtökön lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
xD
2- es, a kapcsolási rajz a dokinál van, menj vissza 2015-be a megfelelő helyre és ott kapod :)
2018. szept. 8. 20:35
6/9 A kérdező kommentje:
#5-ös az időgéped becsapott, nem mert most nem 2015-ben vagy, mivel a mai dátum van a válasz időpontjánál 2015 xx xx helyett :D
2018. szept. 9. 19:43
7/9 anonim válasza:
A géppel visszaküldtem a választ. Addig én maradtam 2015-ben. Automata gépem van, addig a robotpilóta vezette.
8/9 anonim válasza:
A Doki elment a Fiat reklámba 67-be.
9/9 anonim válasza:
vagy kettévágódik vagy nem történik semmi. vagy el sem indul a kocsi mert 2 atomreaktor is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!