Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az ölelés és a homlokpuszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ölelés és a homlokpuszi megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Házas ember vagyok, szeretem a feleségemet.

Őelőtte jártam egy nálam 12 évvel fiatalabb csajjal,és barátokként bár, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot.

Néha megölelem, mert jólesik és homlokára puszit nyomok,de abszolút barátilag.

2018. szept. 20. 04:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%
30 Inkább azt kéne kiderítened, hogy kettőjük közül ki utánozza a másik embert. És egyből kiderül, ki a halovány másolat, és ki az eredeti:D
2018. szept. 20. 13:19
 32/60 A kérdező kommentje:
Nincs szó utánzásról... Csak mindketten tipikus zsánerek számomra.De a feleségemet jobban szeretem.
2018. szept. 20. 13:27
 33/60 anonim ***** válasza:
78%
Érzelmi megcsalásnak hívják te kretén!! Miért nem válsz el,te már nem szereted a feleséged ,te azt a kis ribit szereted!! Remélem a feleséged is más pasit puszilgat,ölelget ,esetleg szopkodja a farkát.. nos milyen érzes lenne neked??!
2018. szept. 20. 13:39
 34/60 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy nem szeretem?

Moderáld magad, jó?

2018. szept. 20. 13:48
 35/60 anonim ***** válasza:
100%

szegény asszony.

ő amúgy tud a lelki barátnédról?

2018. szept. 20. 14:10
 36/60 A kérdező kommentje:
Igen bár először nem fogadta jól de aztán megértette hogy pusztán barátilag találkozunk.Két alkalom egy hónapban.
2018. szept. 20. 14:35
 37/60 anonim ***** válasza:
84%
Nem ugyanaz??? Ez mikor pattant ki abból az okos fejedből? Ha a feleséged találkozgatna (a hozzád nagyon hasonló) exével és hasonlóan viselkednek, te mit érezné? Ha erre a válaszod, hogy lesz*rod, mert csak barátok, akkor hajrá.
2018. szept. 20. 15:16
 38/60 A kérdező kommentje:

Nyilván zavarna eleinte, de ha csak barátilag találkozgatnak, akkor semmi gond.

Még jót is tesz a kapcsolatunknak.

2018. szept. 20. 15:23
 39/60 anonim ***** válasza:
60%
Igazából még mindig nem derült ki, miért nem ugyan az, ha a feleséged csinálná? És igen, joggal nem bízik benned... ez a kapcsolat a te exeddel egy időzített bomba, előbb-utóbb szex lesz a dolog vége.
2018. szept. 20. 15:29
 40/60 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem,mert nem akarok tőle semmit, a barátságon kívül.Ő ugyan mégmibdig szerelmes belém, de arról nem tehetek.
2018. szept. 20. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!