Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire bűntudatom van egy ölelés miatt?
érdekes.
ne gondolkodj ezen, mert lehet, hogy összezavarodsz és úgy fogod gondolni, hogy ez nem jó és érzelmeket táplálsz majd iránta.
aranyos vagy, de nem kell ezért bűntudatot érezned.
Nálam egyszer az történt, hogy elmentem az osztályommal egy vacsorára . ( a szakvizsgánkat ünnepeltük), és búcsúzásnál az egyik osztálytársam (pasi, akivel nagyon jóban voltam) 2 puszival köszönt el tőlem, pedig soha előtte nem csinált olyat:)
később kiderült, hogy a férjem ( aki akkoriban még csak a vőlegényem volt) látta az egészet az étterem üvegén keresztül, mert kicsit előbb ért oda....nekem is bűntudatom volt, ráadásul arra a srácra volt egyedül féltékeny a kapcsolatunk alatt.
persze tudta hogy sose történt köztünk semmi, mégis rosszul éreztem magam egy ideig.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!