Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ölelés és a homlokpuszi megcsalásnak számít?
Házas ember vagyok, szeretem a feleségemet.
Őelőtte jártam egy nálam 12 évvel fiatalabb csajjal,és barátokként bár, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Néha megölelem, mert jólesik és homlokára puszit nyomok,de abszolút barátilag.
Múltkor találtam pár jó meghatározást a megcsalásra:
1.) Minden megcsalás, ami a másik fél szerint az. Tehát itt nem az számít, hogy szerinted megcsalás-e, hanem hogy a feleséged szerint annak számít-e.
2.) Minden megcsalás, amit nem csinálnál meg a feleséged/férjed előtt, illetve nem mondanád el neki, mert valószínűleg/biztos rosszul esne neki, megcsalásnak tartaná. Tedd fel magadnak a kérdést, akkor is ölelgetnéd és puszilgatnád a "csak barát" csajt, ha ott van a feleséged?
---
És a személyes véleményem. Ha még nem is éppen megcsalás (legalábbis testileg) az ölelgetés és a homlokra adott puszi, de nagyon közel van hozzá, és egy gyenge pillanatban nagyon könnyen tényleges megcsalás lehet ebből a veszélyes közelségből. Egyáltalán nem szerencsés az, ha férfi és nő ilyen közel vannak egymáshoz, pusztán barátilag. Az én leendő exfeleségem is ilyen közvetlen (volt) sok pasival, akikkel "csak barátok". Aztán idővel kiderült, hogy szinte kivétel nélkül az összes haver pasi többet is akarna barátságnál. Az egyiknek össze is jött, és emiatt lesz nemsoká csak ex a feleségem.
Hiaba beszelünk neki!
Addig jar a korso a kutra mig el nem törik...
Addig jatszatok a tüzzel mig baj nem lesz
De akkor mar kesö!
Nem,neki van párja,szóval nincs gond.
Egszerűen csak jó néha elszabadulni és egy másik nő társaságát élvezni, aki felnéz rám és aki jó vitapartner.
anyus nem néz fel rád?
szerintem joggal...
Én nem bánom, bízok benne eléggé hogy tudjam hogy nem kavarna mással.
Csak ő nem bízik bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!