Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon rosszul tettem? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul tettem? Hogy hozzam ezt helyre?

Figyelt kérdés

Van barátom két éve, mindennél jobban szeretem őt. Nem nagyon szoktam bulizni, de legutóbb többet ittam a kelleténél. Nagyon nyomult rám egy haverom. Én nem csókoltam vissza, de nem is ellenkeztem. Maga a szex része nem történt meg, mert akkor hirtelen feleszméltem. Én nem csináltam vele semmit, ő viszont csinálta nekem szájjal. Egyáltalán nem így akartam, nem is vágytam erre, de tudom, hogy az én hibám. Nem is tudom elmondjam-e a barátomnak vagy ne. Nagyon rosszul érzem magam miatta.

21l

2018. szept. 13. 10:05
1 2
 11/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
77%
Azért az mégis érdekelne, hogy a nők totál elázva hogy képesek még csak gondolat szinten is a szex közelébe jutni. Kétszer voltam full becsápolva, de a legutolsó gondolat, ami eszembe jutott ilyen állapotban, hogy megdugjak valakit. Azon morfondíroztam, hogy minél előbb hazajussak és fejest ugorjak az ágyba. Ezek meg kérem lazán összefekszenek vadidegenekkel, meg félrekefélnek a haverral stb. NŐK, HOGY VAGYTOK ERRE KÉPESEK FULL RÉSZEGEN?
2018. szept. 13. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Pont ugyanúgy, mint a férfiak :D Én nőként haza akarok jutni és aludni, egy hosszú bulis éjszaka után, pasi haverjaim meg csajoznak és hazaviszik őket szexelni, wtf :DD Én se értem, hogy lehet olyan állapotban képes valaki a szexre.

Bár volt is olyan, hogy haverom bealudt miközben az általa hazavitt csaj kényeztette :'D

2018. szept. 13. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne kifogásokat keress, hanem vállalj felelősséget a tetteidért. Joga van tudni a barátodnak, hogy megcsaltad. Adj neki lehetőséget, hogy mérlegelhesse, veled akar-e maradni, és idővel, ha látja rajtad, hogy tényleg megbántad, meg tud-e bocsátani, vagy pedig szakít veled.
2018. szept. 13. 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Szegény alkohol....már megint egy riherongy bővíttette a priuszát.
2018. szept. 13. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Párom van és 1-2 kolléga meg haver engem is meg akart volna dugni már az évek alat.. :D De sosem történt olyan, hogy pl véletlenül kinyaltak volna részegen. :D (Bocs)

Szingliként voltam egyszer hasonló helyzetben kb 20 évesen, hogy részegen hirtelen a számban találtam az egyik srácot, az alkohol miatt a reakció időm elég lassú volt, na meg hirtelen vetette rám magát.. Utána ott is hagytam, szóval némiképp az alkohol ronthat igen a helyzeten, de azt is tudom, hogy kapcsolatban amint észlelem elllököm.. Nekem akkor "mindegy" volt mert szingli voltam és kicsit magányos is talán, így viszont más a helyzet..

Szerintem te még szeretnél kalandozni, az alkohol csak felszabadította a gátlásaidat. Nem ítélkezem a történteken, csak abból, hogy nem ellenkeztél és hagytad a bugyidban matatni, ezt gondolom.

Ha ki akarod élni magad, éld ki magad és ne kösd le magad, és kész!

2018. szept. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!