Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem, hogy őszinte voltam?
Nemrég egy társkereső oldalon megismertem egy lányt, aki nagyon szimpatikus volt már az elejétől, és korban is passzol hozzám, alig fél évvel fiatalabb. Elsőre közös volt a szimpátia, jól alakult minden, napokon keresztül beszélgettünk egymással. Már egy randit is lebeszéltünk.
Aztán jött a nagy kérdés, hogy mikor voltam utoljára kapcsolatban. Vettem egy nagy levegőt, és bevallottam az igazságot, hogy még nem volt barátnőm. Ezután teljesen megváltozott a lány hozzáállása, abszolút elutasító lett velem. Azt mondta, hogy túl sokat edzek és dolgozok, és az életembe nem fér bele egy olyan lány, mint ő, mert neki heti egy találka nem elég, ő komolyabb kapcsolatra vágyik. Én megmondtam neki, hogy én nem kalandot keresek, hanem társat, erre ő visszavágott, hogy először éljem ki magam, keressek fiatalabb lányokat, aztán akarjak csak komoly kapcsolatot.
Én gondolom, hogy ez a "túl sok edzés és munka" duma csak kifogás volt, és valójában csak nem akar egy tapasztalatlan sráccal együtt lenni. Gondolkodtam azon, hogy hazudnom kellett volna, de őszintén, milyen egy olyan kapcsolat, ami hazugságra épül? Mit gondoltok, hibáztam?
28/F
Jól tetted, hogy őszinte voltál. Az őszinteség egy jó szűrő is egyben, bár most biztos fáj neked a visszautasítás, de inkább örülj, hogy megszabadultál már az elején egy ilyen gyerekes hozzáállású nőtől.
Annyira szánalmas egyébként, hogy nem azt mondta, hogy te nem férnél bele az ő életébe, hanem ő nem férne bele a tiédbe. Na ilyet se nagyon hallottam még, elég érdekes.
Legyél őszinte szerintem továbbra is. Mi az oka egyébként, hogy nem volt még párkapcsolatod? Persze csak ha nem vagyok indiszkrét (privátban is írhatod ha ide nem akarod)
N
Minden elismerésem a kemény munkádért! Tapasztalatnak ez a mostani eset is jó volt, aztán ahogy beszélgetsz még lányokkal, nőkkel, akar online, akár személyesen, egyre jobban ráérzel majd. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!