Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul tettem? Hogy hozzam ezt helyre?
Van barátom két éve, mindennél jobban szeretem őt. Nem nagyon szoktam bulizni, de legutóbb többet ittam a kelleténél. Nagyon nyomult rám egy haverom. Én nem csókoltam vissza, de nem is ellenkeztem. Maga a szex része nem történt meg, mert akkor hirtelen feleszméltem. Én nem csináltam vele semmit, ő viszont csinálta nekem szájjal. Egyáltalán nem így akartam, nem is vágytam erre, de tudom, hogy az én hibám. Nem is tudom elmondjam-e a barátomnak vagy ne. Nagyon rosszul érzem magam miatta.
21l
Ez egy rakás gyenge kifogás arra, hogy hagytad leteperni magad egy buliban. Azt gondolom, hogy igen, ez a barátodra is tartozik és igen, ennek a kapcsolatnak annyi. De nem most ért véget, már a buli előtt. Aki szerelmes, az nem nyalás közben jön rá, hogy jaaah, ez nem a Jóózsi, hanem a Pista!
N34
Ezt már sehogy. Ez egy mezei megcsalás.
Mond el neki. Mert a titkokkal bárki visszaélhet, ha érdekében áll.
Az események nem csak úgy történnek az emberrel, főleg nem az ilyenek.
'Egyáltalán nem így akartam, nem is vágytam erre' - ha megerőszakoltak, akkor feljelentést kell tenni.
Ha mégis akartad, akkor meg be kell látni, hogy megcsaltad a párodat.
Köztes megoldás nincs. Véletlenül nem járnak nyelvek a bugyidban. Odáig el kell jutni. Az alkohol meg soha nem volt és nem is lesz elfogadható kifogás semmire sem.
Érdekes, én voltam párszor még megboldogult fiatalkoromban (:D) bulizni úgy, hogy közben volt párom, az is előfordult, hogy ittam. Ilyenkor csak még lelkesebben zavartam el a kéretlen próbálkozókat, bizonyos véralkoholszint felett pedig nekiálltam a páromnak vég nélkül írogatni, hogy mennyire szeretem :D
Az alkohol nem tudja elvenni az érzelmeidet. :)
Ha nem akartad volna, akkor nem engedted volna. Kivéve ha valami volt a piádban amitől kidőltél, vagy lefogott, ez esetben mehet a feljelentés. Más esetben szimpla megcsalás történt.
,,de nem is ellenkeztem".
Nem hiába hívják az alkoholt folyékony bátorságnak. Piásan kijött belőled, amit józanul nem tettél volna meg. De magadtól ittál, nem kényszerítettek inni, így csak te magad vagy a felelős.
Nem akar megtanítani valaki, hogy lehet véletlenül nem készakarva szexelni?
Mindig is érdekelt és legalább lenne valami jó a napjaimban.
Egyébként az, hogy "de legutóbb többet ittam a kelleténél" nem mentség. A megcsalás az megcsalás. Attól, hogy te nem viszonoztad még ugyanolyan rossz. Mond el szépen a barátodnak és kérj bocsánatot, ha megbocsát akkor értékeld, hogy kaptál még egy lehetőséget és tanulj az esetből, ha pedig nem és szakít veled akkor alkalmazd ezt a tapasztalatot az elkövetkező kapcsolatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!