Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után mit tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után mit tennétek, ha még mindig szeretitek?

Figyelt kérdés
28 éve vagyunk együtt. A fiunk 20 éves. A feleségemnek 1,5 éves viszonya volt, bejelenzette h elhagy. De engem is szeret így végül nem tudott elmenni. Kemény 2 hét volt, de végül engem választott. De a másikat is szereti. Én szeretem és nem akarom elengedni, megadok neki mindent. De a srác sem adja fel, próbálkozik. Engem meg szétszed a féltékenység. Klasszikus se veled se nélküled. Szerintetek?

2018. szept. 10. 07:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%

Vagy uralkodsz magadon és az indulataidon, és akkor nyerni fogsz, vagy cirkuszolsz, és mindent vesztesz, és akkor sírdogálhatsz annyit amennyit akarsz magadban.

A tiéd a döntés.

2018. szept. 10. 07:41
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Másfél évig tudta titkolni a viszonyt ezek szerint és kibírta hogy ennyi ideig ne mondja el...

Férj valószínűleg a kényelmet jelenti számára, másik meg a jó kalandot, ezért is nehéz döntenie...

Én elengedném az ilyet, hadd menjen a szeretőjéhez.

2018. szept. 10. 07:41
 3/18 anonim ***** válasza:
5%
2 Ez hülyeség. Egy sablonos klisé, amit pont a kérdező esetére nem lehet húzni.
2018. szept. 10. 07:49
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Összepakolnám a holmiját és elfuvaroznám a szeretőjéhez.

Aki másfél évig titkolózott, hazudozott, az nem az igazmondás bajnoka, továbbra is ezt teszi majd!

A fiad nagykorú, neked meg sok szép éved van hátra, találj egy olyan asszonyt, aki egyenes, őszinte és nem hazudik!

2018. szept. 10. 07:55
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Amint elnézem itt némely válaszadót: Abszolút rájuk illik: kibicnek semmi nem drága.
2018. szept. 10. 08:05
 6/18 anonim ***** válasza:

Elöször is nektek kettötöknek kell megbeszélni, hogy mit akartok, föleg, hogy a feleséged tényleg veled akar-e maradni.

Ha igen, akkor feltétlen keresettek fel egy házassági tanácsadást, ugyanis csak megfelelö szakember segítségével van esély arra, hogy ebböl úgy ki tudjatok kerülni, hogy folytatható legyen a kapcsolatotok.

Ugyanis hiába "bocsátasz meg", ö meg hiába "dönt melletted", ha belül ott marad a tüske és idöröl idöre emiatt veszekedések lesznek, így nem lesz tartós a béke.

Szóval ha komolyan akarjátok, akkor meg lehet menteni a házasságot, de csak szakember segítségével, illetve elég sok idö és energia befektetésével.

2018. szept. 10. 08:12
 7/18 anonim válasza:
Vizsgáld meg jól az érzéseidet...ha valóban szeretetről szól a kapcsolatotok,- és nem arról, hogy a komfortzónákból ki kell lépnetek, ami sok változással jár és ezért féltek attól,- akkor bocsáss meg, és tiszta lappal induljatok tovább (ami azt jelenti, hogy nincsen később felemlegetés sem), ám ha a változástól való félelem miatt maradnátok inkább együtt, akkor inkább váljatok külön, mert akkor igazán pokolivá válhat az eddigi nagyjából szép kapcsolat. Vagyis "jó szájízzel" engedjétek egymást továbblépni, ha az érzelem kihűlt, és a bizalom túl sánta...legalábbis magam ezt tenném.
2018. szept. 10. 08:23
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Szeret téged. Másfél éve megcsal. Nem tud dönteni.

Nem értem mi itt kérdés. Ember! itt nem arról van szó hogy egyszer alkoholmámprban elveszítette a fejét.

Tőlem válni akart az asszony, de nem tudtam az okát. Azt mondta hogy nem adok neki szabadságot, életteret. Elengedtem békében, had éje az életét úgy ahogy akarja. Később kiderült hogy fél évig félrekurt egy nős pasival, azt hitte az majd elhagyja a családját érte, de tévedett.

Ha korábban derül ki ugy kivágtam volna mint macskát szarni, és nem lett vona békés a válás.

2018. szept. 10. 08:36
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Igazából tehetsz bármit úgy is a feleségeden múlik ki mellett dönt. Körbeugrálhatod, lehetsz vele nyájas ez csak időhúzásra jó, a feleséged annyit profitál az egészből, hogy újra foglalkozol vele. Az is lehet, hogy azért tartott szeretőt, hogy téged felrázzon, akkor elérte a célját, de egyben le is írta magát egy életre.

Véleményem szerint ha már egyszer bejelentette, hogy elhagy téged, akkor nem erőltetném ezt a kapcsolatot, mert már lemondott a rólad, max a gyerek miatt vagy az osztozkodás miatt hezitál.

Nem lesz egyszerű új életet kezdeni, a vagyont fel kell osztani, új élethelyzet, új szomszédok, senki nem erről álmodozik idős korára. a kérdés csak az, hogy te bízol-e még benne? Vele akarsz megöregedni?

2018. szept. 10. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező,először is sajnálom, hogy ilyen nőt fogtál ki.

Én 31 éve vagyok hűséges, mégis engem csalt meg a 23. évben.Mi együtt maradtunk.Ő megváltozott jó irányba, én is változtattam dolgokon.A gyerekek itt is nagyok voltak már.Tehát nem miattuk maradtunk együtt.

Biztos hogy van benne társfüggés, de azt hiszem én jól döntöttem.A franc se kíván 45-50 évesen megint ismerkedni,pláne hogy hallom milyen nehéz, mennyire a szexre hajt csak mindenki...stb.

Őt már ismererem, tudom a hibáit.Nekem biztos nem lenne más férfi, de ahhoz meg még fiatalnak érzem magam, hogy egyedül éjek...

Nézd, én elítélem a megcsalókat, akár férfi, akár nő.

A feleséged is. Úgy írod "srác" fiatalabb tőletek?

Biztos hízelgett a hiúságának, hogy felkeltette egy másik pasi figyelmét.De itt meg kellett volna álljon.

El akart hagyni.Azt mondta.(Nekem a férjem sose mondta ezt.)

Miért döntött úgy, hogy mégse hagy el???Ha a srác is kapálózik utána?

Valószínű sajnálatból vagy anyagi okokból, vagy fél, hogy pofára esik...

Te tudod, de én nem maradnék vele.Gondolj bele 1,5 évig hazudott ,átvágott.

Most meg nyalod a sexggét, kényezteted?Amúgy mindig azt becsülik meg ,akit nem kéne...te is vele fogsz maradni...

Közben meg reszkethetsz, mikor teszi meg újból, meghogy képben van e még a srác...

2018. szept. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!