Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés
Kórházba kerültem, a feleségem naponta jött hozzám látogatni. Mikor haza kerültem és beszélgettem a szomszédommal, mesélte, hogy majdnem minden éjjel ott állt a barátom autója a házunk előtt (kertes ház, a barátom 5-6 km-re lakik tőlünk). Még nem kérdeztem rá egyiküknél sem a dologra. Mit tennétek a helyemben?

2018. szept. 8. 16:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Elég gyanús,de ne legyél naív,mert soha nem tudod meg az igazat.

Először nyomozgatnék otthon,hátha találsz valami bizonyítékot,majd blöffölnék a "barátomnak".

Azt mondanám,hogy az asszony beismerte a megcsalást,és te sosem gondoltad pont róla,nagyot csalódtál bennük.

Figyelném a reakcióit,az sokat elárul vagy talán elkezd mentegetőzni is.

Annak nem sok esélyt adok,hogy egy beszélgetés során a feleséged beismerné,ilyenkor a végsőkig hazudnak a csalók.

Az én feleségem még akkor is tagadta,hogy akár egy csók erejéig is megcsalt,amikor már terhes volt a pacáktól.

De nem voltam naív ,bizonyítékot szereztem.Ted te is,valószínűleg ha megtették,akkor újra meg fogják ismételni,akkor tutira lebuktathatod őket.

2018. szept. 8. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:
7%
A feleséged nem csalt meg, de a szomszédod szivesen megfektetné:-)
2018. szept. 8. 16:28
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
11 hülye lenne ezt lépni. Ha ezt meglépné, akkor azonnal kiderülne, hogy gyanakszik. Eszed legyen, hogy milyen tanácsot adsz a másik embernek. Ha építő nem megy, akkor inkább ne mondj semmit.
2018. szept. 8. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Kitalálnék valamit, hogy el kell utaznom 2 napra és szállodában fogok aludni. Majd ha éjszaka a ház előtt áll a kocsi akkor bemennék.

Vagy bekameráznám a lakást (filléres dolog) és elutaznék.

A haverom a diktafont hagyta bekepcsolva. A közös hálószába kurta a feleségét a szomszéd míg ő dolgozott. Rákérdezett, tagadta,de a felvételen egyértelmű volt a dolog, akkor támadni kezdett, hogy a srác a hibás.

Akkor nem szkítottak, egy hét múlva dettó megismétlődött.

2018. szept. 8. 16:52
 15/26 anonim ***** válasza:
9%
Nem értem,mi a gondod,elvégre jobb,ha a barátodtól kapja meg a nejed a betevőt,mintha idegentől kapná.Na jó, félre a rossz tréfának.Egy: miért leselkedik a szomszéd éjjelente a Te házad irányába? Kettő :ha látott is valamit,miért keveri a trutymót? Három : Te együtt szoktál még lenni az asszonnyal,nem hidegültetek már el egymástól? Szoktatok őszintén beszélni egymással a szexről?
2018. szept. 8. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

Bekamuznek valamit h elutazok par napra es figyelnem öket

kerj egy el kollegad autojat amit nem ismerhetnek es lesd öket

vagy van egy jobb ötletem!!!

Tenyleg kerj egy autot kölcsön tedd le a haz körül

es tegyel bele egy kamerat!!

Igy ha dolgozol is nyomon tudod követni tenyleg van e vmi

De semmikepp se aruld el magad!!!

Figyleld meg öket!!

2018. szept. 8. 17:29
 17/26 anonim válasza:
92%

Biztos, hogy jóban vagy a szomszédoddal?

Válás lehet a vége, a nejed pedig marad közel hozzá.

2018. szept. 8. 17:58
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Az is lehet, hogy tényleg a szomszéd csinálja a tüzet.

Nyomozz, de nagyon óvatosan, mert ha elszabod, sose derül ki az igazság aztán míg élsz ezen fogsz agyalni.

Szal nagyon okosan kell.

Az is igaz, hogy a nőkkel vigyázni kell, mert tényleg olyanok, hogy még akkor is tagadják amikor már egyértelmű.

Nekem ott volt a beszélgetés, tudta ő is, de tagadta, hogy mással is lefeküdt volna.

2018. szept. 8. 18:30
 19/26 anonim ***** válasza:
45%
A 18-aska nem beszél hülyeséket, és ha te használod a Gyik-ot akkor ő is, úgy hogy most pár hét szünet tuti lesz, erre számolj.
2018. szept. 8. 18:37
 20/26 anonim ***** válasza:
42%
Lehet csak a szomszéd kever.
2018. szept. 8. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!