Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Elég gyanús,de ne legyél naív,mert soha nem tudod meg az igazat.
Először nyomozgatnék otthon,hátha találsz valami bizonyítékot,majd blöffölnék a "barátomnak".
Azt mondanám,hogy az asszony beismerte a megcsalást,és te sosem gondoltad pont róla,nagyot csalódtál bennük.
Figyelném a reakcióit,az sokat elárul vagy talán elkezd mentegetőzni is.
Annak nem sok esélyt adok,hogy egy beszélgetés során a feleséged beismerné,ilyenkor a végsőkig hazudnak a csalók.
Az én feleségem még akkor is tagadta,hogy akár egy csók erejéig is megcsalt,amikor már terhes volt a pacáktól.
De nem voltam naív ,bizonyítékot szereztem.Ted te is,valószínűleg ha megtették,akkor újra meg fogják ismételni,akkor tutira lebuktathatod őket.
Kitalálnék valamit, hogy el kell utaznom 2 napra és szállodában fogok aludni. Majd ha éjszaka a ház előtt áll a kocsi akkor bemennék.
Vagy bekameráznám a lakást (filléres dolog) és elutaznék.
A haverom a diktafont hagyta bekepcsolva. A közös hálószába kurta a feleségét a szomszéd míg ő dolgozott. Rákérdezett, tagadta,de a felvételen egyértelmű volt a dolog, akkor támadni kezdett, hogy a srác a hibás.
Akkor nem szkítottak, egy hét múlva dettó megismétlődött.
Bekamuznek valamit h elutazok par napra es figyelnem öket
kerj egy el kollegad autojat amit nem ismerhetnek es lesd öket
vagy van egy jobb ötletem!!!
Tenyleg kerj egy autot kölcsön tedd le a haz körül
es tegyel bele egy kamerat!!
Igy ha dolgozol is nyomon tudod követni tenyleg van e vmi
De semmikepp se aruld el magad!!!
Figyleld meg öket!!
Biztos, hogy jóban vagy a szomszédoddal?
Válás lehet a vége, a nejed pedig marad közel hozzá.
Az is lehet, hogy tényleg a szomszéd csinálja a tüzet.
Nyomozz, de nagyon óvatosan, mert ha elszabod, sose derül ki az igazság aztán míg élsz ezen fogsz agyalni.
Szal nagyon okosan kell.
Az is igaz, hogy a nőkkel vigyázni kell, mert tényleg olyanok, hogy még akkor is tagadják amikor már egyértelmű.
Nekem ott volt a beszélgetés, tudta ő is, de tagadta, hogy mással is lefeküdt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!