Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van köztetek olyan nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan nő, aki rendszeresen csalta a párját csak a szex miatt, mert a párja már unalmas volt? Vagy esetleg a mérete miatt?

Figyelt kérdés
Én is ezt tettem sajnos.Unalmasnak találtam a párom és megcsaltam,sőt beleszerettem egy másik pasiba.Majd elköltöztünk de folyton csak rá gondoltam.Sokat sírtam,hiányzott.Aztán megcsaltam a párom itteni legjobb barátjával,mert úgy ēreztem,újból szeretném élni az egészet.Ennek a pasinak túlméretezett nemi szervébe szerettem bele,miközben a másik pasira gondoltam,akibe beleszerettem.A páromnak természetesen mindent elmondtam azóta,mert rájöttem,nincs még egy olyan jó ember,mint ő.Szegény ennek a betege lett.Tudom,gerinctelen vagyok és tiszta szívből megbántam a dolgokat.29/L

2018. szept. 8. 10:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jól van,ezt megkaptam.Nincsen sok lóvéja és azért vagyok vele,mert tényleg szeretem.El volt szállva az agyam,mert az a másik pasi mindig megtudott nevettetni,ha szomorú voltam.Jól éreztem magam vele akkorában.A párom meg mindig dolgozott és ritkán beszélgettünk.Most már ő is nagyon sokat változott jó irányban.
2018. szept. 8. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de felnőtt nő vagy, ha valami nem tetszik meg kell mondani, ki kell lépni a kapcsolatból, és úgy kavarni más férfival. Egyáltalán nem tisztelted sem a párod sem a kapcsolatot. Szerintem nem szereted, úgyhogy jobb lenne ha hagynád, és boldog legyen egy olyan nő mellett, aki tényleg szereti.

34N

2018. szept. 9. 11:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így volt.Amikor már rájöttem,hogy elveszíthetem a párom,akkor éreztem igazán,hogy őt szeretem,nemtudok élni nélküle.A másik kettő mellette csak olyan komolyabb fellángolás volt.Ő sem tud élni nélkülem.
2018. szept. 9. 12:43
 14/16 Bence_ ***** válasza:
100%
Akkor most másként álltok egymáshoz?
2018. szept. 9. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Te egy idióta pichachu vagy!

Ha előbb beszélted volna meg vele, kitalálhattatok volna valamit hogy a sapkányi muffot be tudja valahogy tömni rajtad. Vannak játékszerek, vagy ha akkora, akkor az öklözés is szóba jöhetett volna! Annyi itt az olyan ember, aki semmit sem tud a szexről, hogy félek nem jó bolygóra születtem! Nincs az a férfi aki jobban tudna örülni annak hogy a felesége egy ribi, mintha abban a tudatban él, hogy hűséges! De ezzel a nők is ugyanígy vannak! Kevés a kivétel!

2018. szept. 9. 14:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Mert te #15-ös bizonyára annyira értel a szexhez.

Én nem idiótáztalak le és nincs sapkányi muffom sem,sőt!Nagyon is szűk vagyok.A segédeszközöket és az öklözést meghagyom neked!

2018. szept. 11. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!