Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan nő, aki rendszeresen csalta a párját csak a szex miatt, mert a párja már unalmas volt? Vagy esetleg a mérete miatt?
Ne haragudj, de felnőtt nő vagy, ha valami nem tetszik meg kell mondani, ki kell lépni a kapcsolatból, és úgy kavarni más férfival. Egyáltalán nem tisztelted sem a párod sem a kapcsolatot. Szerintem nem szereted, úgyhogy jobb lenne ha hagynád, és boldog legyen egy olyan nő mellett, aki tényleg szereti.
34N
Te egy idióta pichachu vagy!
Ha előbb beszélted volna meg vele, kitalálhattatok volna valamit hogy a sapkányi muffot be tudja valahogy tömni rajtad. Vannak játékszerek, vagy ha akkora, akkor az öklözés is szóba jöhetett volna! Annyi itt az olyan ember, aki semmit sem tud a szexről, hogy félek nem jó bolygóra születtem! Nincs az a férfi aki jobban tudna örülni annak hogy a felesége egy ribi, mintha abban a tudatban él, hogy hűséges! De ezzel a nők is ugyanígy vannak! Kevés a kivétel!
Mert te #15-ös bizonyára annyira értel a szexhez.
Én nem idiótáztalak le és nincs sapkányi muffom sem,sőt!Nagyon is szűk vagyok.A segédeszközöket és az öklözést meghagyom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!