Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha rendszeresen van szex egy kapcsolatban, akkor minden jó és minden meg van oldva?
az inkább a kielégültség és boldogsághormonok miatt van
de maga a szex nem elég ahhoz, hogy minden rendben legyen
Hú, ez nekem kicsit más sebből vérzik.. most lehet félreértem, de nekem ez így nem oké.
Szerintem alap dolog, hogy ha együtt vagyok valakivel ott vonzalom is van, és ha vonzódom hozzá akkor kívánom tehát akarom tőle a szexet is, természetes, hogy napi szinten.
De, én nem azért "adok" több törődést a barátnőmnek/páromnak mert szétteszi a lábát, hanem azért mert szeretem.. és fontos nekem is, hogy jól érezze magát a bőrében, és hogy lássam mosolyogni :)
Sok minden múlik a szexen, de az csak akkor ad hozzá a kapcsolathoz ha jól is működik, és őszinte. Amint azt látnám a nőn, hogy kényszerből fekszik le velem, vagy mindig csak nekem kellene kezdeményeznem, akkor azt már nem tartanám jó kapcsolatnak.
Sok éves házasságnál a mindennapos szex ritka mint a fehér holló. Igazából már egyik fél sem szokta kívánni.
De alapvetően a párkapcsolat lényege a szex, ha az nem lenne mégis mi értelme lenne az egésznek?
Szerelemnek materialista kifejezése. Szerinted?? O.o
De persze ez csak javít, de nem megold dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!