Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki milyen okból csalta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen okból csalta meg a párját?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le hogy mi volt az ok,hányszor és hány emberrel.

Kort és nemet is írjátok légyszíves.

2018. szept. 5. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

26F

Sokszor beszéltünk a vágyaimról...amihez neki semmi kedve nem volt.

Rengeteget beszélgettünk róla...és itt most ne gondolj hatalmas vágyakra..

Megbeszéltük, szeretjük egymást..elnézi és nem zavarja ha mással vagyok időnként.:)

Jó párszor "csaltam" már meg.

2018. szept. 5. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Tett rám magasról. Volt egy lány barátja mindig ő volt az első neki. Vele játszott online a játékokkal vele skype-olt majd egésznap. Aztán ha mondtam neki velem mikor akar bármit is csinálni még ő neki állt feljebb mert hogy egésznap együtt vagyunk. Filmezés közben neki írt meg ilyenek. 2x csaltam meg. Persze mikor gyanított valamit akkor fel volt háborodva de én maradjak csendbe hogy mint kiderült ő a 4 évből 2 éve folyamatosan csalt azzal a lánnyal.
2018. szept. 5. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert az ágyban többször hallottam a horkolását, mint a nyögését. 20 éves volt, ha ennyi idősen, nincs igénye a szexre, később mi lett volna? Sokszor rá másztam, csábítgattam, semmi. Akkor viszlát. Az exe is mindíg ezt rótta fel neki. Nem kapcsolt.
2018. szept. 5. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Egyszerűen nincs igénye a szexre (jóval idősebb mint én), nekem pedig vannak vágyaim. Nem kedveskedik, nem ér hozzám, komolyan, mint valami testvérek vagy nem is tudom mi.

Többször, több emberrel.

38N

2018. szept. 5. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
csatlakozok az utolsóhoz....mintha én írtam volna.. 1. voltam. :)
2018. szept. 5. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

Milyen okból? Szabadidő kellemes eltöltése.

Soha nem kerestem nőt, hogy legyen egy szeretőm.

Másrészt, aki akarta, azt nem utsitottam vissza.

Hány nővel? Jóval 10 feletti a szám. Nagy része 8-10, vagy még több éve kapcsolatban lévő volt. Na és volt pár fiatal, kiváncsiskodó lány is.

Kor, 61

2018. szept. 5. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem volt hajlandó együtt lenni velem több hónapon keresztül. Nem egyszer próbáltam vele megbeszélni, nem volt hajlandó.

Végül megtetszett valaki más, párszor együtt voltunk, majd szakítottam az akkori párommal.

2018. szept. 5. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
minden ételt amit elkészítettem , mindig kritizált....
2018. szept. 5. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

én még nem csaltam, viszont csaltak velem is, és engem is

engem 1 évig folyamatosan, több nővel...

velem pedig...:

elkezdtem beszélgetni egy pasival, mindenféle dolgokról, ez átment egész bizalmas lelki dologba, 1,5 évig ment ez, pár napja lefeküdtünk egymással, ő nős, én egyedülálló nő vagyok. nem tudom lesz e folytatása.

2018. szept. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!