Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen okból csalta meg a párját?
Kérlek írjátok le hogy mi volt az ok,hányszor és hány emberrel.
Kort és nemet is írjátok légyszíves.
26F
Sokszor beszéltünk a vágyaimról...amihez neki semmi kedve nem volt.
Rengeteget beszélgettünk róla...és itt most ne gondolj hatalmas vágyakra..
Megbeszéltük, szeretjük egymást..elnézi és nem zavarja ha mással vagyok időnként.:)
Jó párszor "csaltam" már meg.
Egyszerűen nincs igénye a szexre (jóval idősebb mint én), nekem pedig vannak vágyaim. Nem kedveskedik, nem ér hozzám, komolyan, mint valami testvérek vagy nem is tudom mi.
Többször, több emberrel.
38N
Milyen okból? Szabadidő kellemes eltöltése.
Soha nem kerestem nőt, hogy legyen egy szeretőm.
Másrészt, aki akarta, azt nem utsitottam vissza.
Hány nővel? Jóval 10 feletti a szám. Nagy része 8-10, vagy még több éve kapcsolatban lévő volt. Na és volt pár fiatal, kiváncsiskodó lány is.
Kor, 61
Egyáltalán nem volt hajlandó együtt lenni velem több hónapon keresztül. Nem egyszer próbáltam vele megbeszélni, nem volt hajlandó.
Végül megtetszett valaki más, párszor együtt voltunk, majd szakítottam az akkori párommal.
én még nem csaltam, viszont csaltak velem is, és engem is
engem 1 évig folyamatosan, több nővel...
velem pedig...:
elkezdtem beszélgetni egy pasival, mindenféle dolgokról, ez átment egész bizalmas lelki dologba, 1,5 évig ment ez, pár napja lefeküdtünk egymással, ő nős, én egyedülálló nő vagyok. nem tudom lesz e folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!