Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni a szerelmemre aki nős?
Szerelmes lettem egy nős férfibe, ráadásul török.Több, mint 1 éve tart a kapcsolatunk, minden nap belehalok amikor nem velem van. Van egy gyereke, tőlem is szeretne, de így nem merek belevágni. Ha megkérdezem tőle mikor válik el, mindig azt mondja a család a legfontosabb, nem bánthatja meg a feleségét, kötelességei vannak, majd ha a elrendez mindent maga körül, de akkor miért van velem? Mennyit várjak még? Annyira szeretem, belebetegedtem. Örlődöm, abban reménykedem, ha megtudná a felesége akkor elhagyná és a szerelmem velem maradna. Szerintetek, ha boritanék a feleségének akkor képes lenne elválni és engem választana?
Ne ítélkezzetek kerlek. 29N, 43F
Nem érdemes várni rá, soha nem fog elválni.
Keress egy független férfit, akivel tervezheted a jövőt.
Nagyon naiv vagy, hogy beveszed ezt a "család a legfontosabb, nem bánthatja meg a feleségét, kötelességei vannak, majd ha a elrendez mindent maga körül" szöveget. Érdekes, nem akarja megbántani a feleségét, de azért rendszeresen megcsalja.
Mire várnál? Csak haladnak az évek, te pedig ugyanebben a helyzetben fogsz maradni évekig, amíg be nem ismered magadnak, hogy téged is átver, nem csak a feleségét, családját. Becsüld már magadat annyira, hogy valakinek nem a feszültség levezető, kéznél levő használati tárgya vagy.
Próbálok nem ítélkezni.
Nyuszi: ha ennek a faroknak gyereket szülsz, akkor 10000%, hogy egyedül fogod felnevelni. Vagy azért, mert sose hagyja el érted a feleségét, vagy mert téged is elhagy pár hónap utàn egy másikért. De a végeredményt nézve teljesen mindegy.
29 éves vagy. Te se leszel fiatalabb. Ha most kidobod, bő fél évig mèg kell, hogy kiheverd és újra ismerkedni tudj. Aztán pár randi biztos lesz, mire tálalsz egy normálisat. Az is pár hónap. Màr 30 vagy. Még csak ismerkedtek.
2-3 év, mire összeköltöztök, összecsiszolódtok, eljegyzés, házasság, gyerek. 34 évesen leszel anya. Már ha van annyi eszed, hogy nem esel teherbe az első idiótától két hónap utàn....
Ha most mèg 3 évig kínlódsz ezzel a tetűvel, akkor ezt told ki 37 évre, és így tovább.
Külföldön élek, sok török ismerősöm, kollégám volt/ van, meg persze sokan nyoultak is. Mindenféle rosszindulat, rasszizmus nélkül írom ezeket a tapasztalatokat:
- szexért cserébe bármit képesek összehazudni, ebben nagyon profik
- állandóan csajoznak, szóval mérget vehetsz rá, hogy melletted is állandóan ismerkedne
- a férfiaknál teljesen megszokott, hogy szeretőt tartanak, akár többet is, a feleség meg tűri (pontosabban el kell tűrnie)
- éééés a legfontosabb: a válás hatalmas szégyen náluk (főleg, ha nem is török, hanem kurd) szóval ebben ne is reménykedj
Szóval ezek alapján dönts. (Próbálok nem ítélkezni, de nagyon naiv és buta vagy, ha képes vagy szülni neki, meg várni rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!