Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes várni a szerelmemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni a szerelmemre aki nős?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy nős férfibe, ráadásul török.Több, mint 1 éve tart a kapcsolatunk, minden nap belehalok amikor nem velem van. Van egy gyereke, tőlem is szeretne, de így nem merek belevágni. Ha megkérdezem tőle mikor válik el, mindig azt mondja a család a legfontosabb, nem bánthatja meg a feleségét, kötelességei vannak, majd ha a elrendez mindent maga körül, de akkor miért van velem? Mennyit várjak még? Annyira szeretem, belebetegedtem. Örlődöm, abban reménykedem, ha megtudná a felesége akkor elhagyná és a szerelmem velem maradna. Szerintetek, ha boritanék a feleségének akkor képes lenne elválni és engem választana?

Ne ítélkezzetek kerlek. 29N, 43F

2018. szept. 3. 15:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes várni rá, soha nem fog elválni.

Keress egy független férfit, akivel tervezheted a jövőt.

2018. szept. 3. 17:44
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon naiv vagy, hogy beveszed ezt a "család a legfontosabb, nem bánthatja meg a feleségét, kötelességei vannak, majd ha a elrendez mindent maga körül" szöveget. Érdekes, nem akarja megbántani a feleségét, de azért rendszeresen megcsalja.

Mire várnál? Csak haladnak az évek, te pedig ugyanebben a helyzetben fogsz maradni évekig, amíg be nem ismered magadnak, hogy téged is átver, nem csak a feleségét, családját. Becsüld már magadat annyira, hogy valakinek nem a feszültség levezető, kéznél levő használati tárgya vagy.

2018. szept. 3. 19:17
 13/30 anonim ***** válasza:
Az a szó, hogy hárem, neked mond valamit?
2018. szept. 3. 19:56
 14/30 A kérdező kommentje:
Probáltam már elhagyni, de mindig kér, hogy adjak még időt neki. Nem szeretnék éveket elpazarolni az életemből. Szeretnék gyereket, de nem szeretném egyedül felnevelni. Nagyon családcentrikus. Ez fogott meg benne. Lehet igazatok van, de nagyon nehéz kiĺépni. Ez egy órdögi kör. Szeretnék vele élni, de közben legbelul tudom, hogy ő nem fogja elhagyni a családját. És ezért is betegedtem bele. Egész nap csak sírok. A válaszok megerősítettek abban, hogy sohasem leszek neki eléggé fontos. Kívülről nézve egy hiszékeny tyúk vagyok. De aki egy ilyen helyzetbe benne van, az tudhatja csak mit érzek.
2018. szept. 3. 21:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Családcentrikus? Egy férfi, aki ahelyett, hogy a gyerekeivel töltené az időt, a családjára fordítaná az energiáját, a szeretőjével hempereg. Ez lenne a családcentrikusság?
2018. szept. 3. 21:30
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba vagy nagyon kérdező!!!
2018. szept. 3. 21:41
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, nagyon sajnálom! Borzasztó lehet. Tapasztalatból mondom, hogy sajnos nem fog elvenni. Ha borítod a bilit, el fog hagyni téged, az a személy leszel onnantól az életében, aki tönkretette a házasságát :( a helyedben nem vállalnék így babát se
2018. szept. 3. 22:40
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Próbálok nem ítélkezni.

Nyuszi: ha ennek a faroknak gyereket szülsz, akkor 10000%, hogy egyedül fogod felnevelni. Vagy azért, mert sose hagyja el érted a feleségét, vagy mert téged is elhagy pár hónap utàn egy másikért. De a végeredményt nézve teljesen mindegy.

29 éves vagy. Te se leszel fiatalabb. Ha most kidobod, bő fél évig mèg kell, hogy kiheverd és újra ismerkedni tudj. Aztán pár randi biztos lesz, mire tálalsz egy normálisat. Az is pár hónap. Màr 30 vagy. Még csak ismerkedtek.

2-3 év, mire összeköltöztök, összecsiszolódtok, eljegyzés, házasság, gyerek. 34 évesen leszel anya. Már ha van annyi eszed, hogy nem esel teherbe az első idiótától két hónap utàn....

Ha most mèg 3 évig kínlódsz ezzel a tetűvel, akkor ezt told ki 37 évre, és így tovább.

2018. szept. 4. 07:50
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élek, sok török ismerősöm, kollégám volt/ van, meg persze sokan nyoultak is. Mindenféle rosszindulat, rasszizmus nélkül írom ezeket a tapasztalatokat:

- szexért cserébe bármit képesek összehazudni, ebben nagyon profik

- állandóan csajoznak, szóval mérget vehetsz rá, hogy melletted is állandóan ismerkedne

- a férfiaknál teljesen megszokott, hogy szeretőt tartanak, akár többet is, a feleség meg tűri (pontosabban el kell tűrnie)

- éééés a legfontosabb: a válás hatalmas szégyen náluk (főleg, ha nem is török, hanem kurd) szóval ebben ne is reménykedj

Szóval ezek alapján dönts. (Próbálok nem ítélkezni, de nagyon naiv és buta vagy, ha képes vagy szülni neki, meg várni rá.)

2018. szept. 4. 12:17
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező olyan ostoba ,hogy úgysem hiszi el ,hogy nem fog elválni álmai faszija!
2018. szept. 4. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!