Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni a szerelmemre aki nős?
Szerelmes lettem egy nős férfibe, ráadásul török.Több, mint 1 éve tart a kapcsolatunk, minden nap belehalok amikor nem velem van. Van egy gyereke, tőlem is szeretne, de így nem merek belevágni. Ha megkérdezem tőle mikor válik el, mindig azt mondja a család a legfontosabb, nem bánthatja meg a feleségét, kötelességei vannak, majd ha a elrendez mindent maga körül, de akkor miért van velem? Mennyit várjak még? Annyira szeretem, belebetegedtem. Örlődöm, abban reménykedem, ha megtudná a felesége akkor elhagyná és a szerelmem velem maradna. Szerintetek, ha boritanék a feleségének akkor képes lenne elválni és engem választana?
Ne ítélkezzetek kerlek. 29N, 43F
Pedig itt mindenki ítélkezni fog.
29 éves vagy még is egy naív kisgyerek szinten. Sose fogja ott hagyni a családját és ha borítanál mindent akkor sem fog téged választani mert "tönkre tetted a családi életét"
Hagy el ezt a pasit csak egy lyuk vagy neki. Ha annyira fontos lennél neki nem lenne minden alkalommal az a kifogása hogy a családot nem bánthatja meg. Aki el akar válni az elvál minden féle kifogás nélkül.
Neki te csak sexet jelentesz ingyen puncit...
Ha ott akarná hagyni miattad a csalàdját már rég megtette volna... De csak a kifogásai vannak... Tálaj csak ki az asszonynak igyis ugyis pofàra essel... 😉 Mert nem fogsz neki kelleni komolyabban utána se...
De nem tudlak sajnálni szenvedj csak miért családos emberrel foglalkozol? Szánalmas kis ribizli vagy
Érted, telis-tele az ország magányos férfiakkal, akik egy normális kapcsolatra vágynak, de nem, nektek mindenáron a foglalt férfiak után kell rohannotok, akik dugásra tartanak titeket, közben etetnek a majdegyszer szöveggel, mert így kényelmes nekik. Tényleg hihetetlen, ennyi eszetek nincsen, hogy nem látjátok, ez sehova sem vezet.
Úgyhogy várjál csak rá.
Duplán nem lenék Vele, egyrészt azért mert török, másrészt azért mert nős.
Ismertem egy török pasit, szintén nős volt.Szeretett volna meghódítani(annak ellenére,hogy semmi viszonzást nem mutattam), de ez végig szinte zaklatás szinten ment. Még a telefonszámomat is meg kellett változtatnom. És értelmes, intelligens emberről beszélek.
Teljesen más a habitusuk, kultúrájuk, életmódjuk, életszemléletük.
Az esetedben ráadásul nős, és ahogy leírod nem is hiteget. Szülj Neki (magadnak) egy gyereket, aztán ennyi.
Lépj túl Rajta, sosem fog elválni.
Komolyan van még, aki beveszi ezt a dumát? :D
Csajszi, ingyenlyuk vagy neki, és ez pont megfelelő helyzet számára, esze ágában sincs borítani a kényelmes életét érted. Ha komoly lenne a szándéka, eleve nem nős férfiként kezdett volna veled, de legalábbis nagyon záros határidőn belül lezárta volna a kapcsolatát a feleségével, ez lett volna a minimum.
Abban meg semmiképp ne reménykedj, hogy sírig tartó boldogság lesz köztetek. Még ha el is hagyja a feleségét érted, gondolod, hogy téged majd nem fog otthagyni, ha rád un? :)
A saját érdekedben felejtsd el inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!